Söndag 10/3

10 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen blir ganska långsam. Du är inte i bästa form och du föredrar att vara hemma och vila även om du har tråkigt. En vän försöker övertala dig att bryta din självvalda isolering, men det är tveksamt om hen lyckas.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen har du mycket att göra men du väljer ditt eget tempo för du orkar inte stressa. Trots att du bara arbetar på i halvfart får du en hel del gjort. Dagen handlar också om att hjälpa en släkting att fullfölja ett uppdrag som hen har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen passar du på att verkligen komma ikapp hemma. Du har hamnat efter de senaste veckorna med idag har du både energi och inspiration att få mycket gjort. Under dagen får du höra skvaller som gör dig nyfiken.

Kräftan 21/6-22/7

Du vilar mycket den här söndagen. Den har varit en intensiv lördag och nu behöver du ta igen både sömn och mat. Den här dagen har du tät kontakt med en vän för att reda ut ett missförstånd. Du vill inte att hen ska vara arg på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en hel del att fundera på efter den här helgen. Mycket har hänt och nu gäller det att sortera i tankarna och fundera reda ut dina känslor. Det finns en person som du väldigt gärna skulle umgås med idag om hen inte är upptagen med annat.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som gärna försvarar det du tror på om det hjälper dig att komma framåt. Det är sällan du lägger onödig energi på att diskutera med någon bara för att det är kula att diskutera. Kvällen blir riktigt mysig.

Vågen 23/9-22/10

Du lägger över ansvaret på en kollega eller vän idag och det visar sig vara ett riktigt bra beslut. Den här personen visar vad hen går för och det resulterar i att mycket blir gjort. Under eftermiddagen får du en fråga som rör din semester.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte särskilt rädd för att hamna utanför, men du tycker det är tråkigt när du inte blir inbjuden till en fest, tillställning eller middag. I din värld så utlämnar man ingen om inte evenemanget är väldigt privat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du det lugnt. Efter en rolig helg så behöver du fundera över din situation. Något har ändrats den här helgen och du är inte riktigt klar över vad du känner inför det här. Idag försöker du även pressa en vän på information som hen inte vill ge dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är försiktig med ett uttalande om en person som du stör dig på. Du vet att dina vänner gillar den här personen och du vill inte skapa en konflikt i onödan. I övrigt en rolig, aktiv och intressant dag. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om frisk luft och en hobby som du har. Det blir en lugn och skön dagg där du får tid att samla dina tankar och fundera lite över framtiden. På kvällen hjälper du en vän att komma i form.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite ensam. Du mår inte riktigt bra just nu och skulle behöva en vän att ventilera dina tankar med, men den som närmar sig dig är inte den person som du vill öppna upp dig för och den person du vill prata med frågar inte hur det är. Du kanske får ta först steget i det här fallet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons