Torsdag 14/3

14 mar, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen Blir rolig men krävande. Du får verkligen visa att du kan briljera både i ord och i text. Du har alltid vetat hur du ska uttrycks dig inför en publik, men idag får du även möjlighet att visa att du kan uttrycka dig lika väl i skrift som i tal.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig men ändå mysig. Du jobbar på i högt tempo redan från morgonen. Tack vare att du är utvilad så känner du att du har kontroll. En problematik i hemmet upptar en del av dina tankar den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du experimenterar med olika tankesätt idag. Du vill att dina medarbetare ska tänka lite utanför boxen. De är alldeles för bra på att bara göra som de alltid har gjort medan du vill hitta nya, smartare lösningar på specifika problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du utmanar en vän idag. Nu tycker du att ni nått den punkten i er vänskap då du kan kräva lite extra av hen. Din vän lever upp till dina förväntningar och finns där när du behöver hen. Kvällen handlar om ett förtroende.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite avundsjuk på en vänskap som två av dina vänner har. Du vet inte hur de kommit så nära varandra men du vet att du inte riktigt uppskattar det. Idag har du möjligheten att visa en person som du bryr dig väldigt mycket om lite extra uppmärksamhet. Hen uppskattar alltid din omtänksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt påstridig idag. Du vill visa vad du kan och i din iver att imponera tar du i lite för mycket. Tyvärr märker Jungfrun sällan att hon går över gränsen innan det är för sent. Du tycker att din chef överreagerar på din iver och att hen borde uppmuntra dig istället för att kritisera dig.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att vara sann mot sig själv. Det är viktigt att du inte tvekar även om det är jobbigt att konfrontera sanningen. När din vän är svag är det viktigt att du är stark och att du vågar tro för er båda.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en anledning till att du reagerar så starkt idag. Den bakomliggande historien går tillbaka lång tid och gör det omöjligt för dig att förbli neutral även om du önskar att du skulle kunna det. Kvällen blir lagom intensiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är grinig på allt och alla den här torsdagen. Du känner dig felbehandlad och du tycker att ingen tar din sida. Egentligen handlar allt om ett missförstånd som eskalerat och det vet du om, men du kan inte rå för hur du känner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ställer en vän mot väggen idag övertygad om att hen agerar på ett visst sätt av en speciell anledning. Du har till hälften rätt. Hen beter sig på ett visst sätt av en anledning, men inte alls den du trodde. Idag kommer delar av sanningen fram.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir förvånad när en impulsiv handling leder till något mer än du förväntat dig. Du trodde att du aldrig skulle ha en chans på det här jobbet eller utbildningen men nu visar det sig att du är en ganska het kandidat för posten och det gör dig smickrad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir lite ställd mot väggen idag. En väns ärlighet tar dig på sängen. Du är inte van vid att spela med öppna kort men nu avkräver den här personen dig en förklaring för ditt beteende i en viss situation. Du inser att du faktiskt betett dig barnsligt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons