Måndag 8/4

08 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen aktiverar du dig en hel del. Du vill verkligen visa att du har driv och vilja att komma framåt. Något har hänt med de planer som du haft beträffande framtiden och de nya planer som du har kräver mer engagemang av dig.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska lugn. Du får oväntat beröm från en person som brukar vara ganska snål med sina superlativ. Du blir både stolt och glad över den här responsen. Under dagen får du chansen att skämma bort dig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar en sak i taget och det gör att du faktiskt bli mer effektiv än när du försöker att bolla med alla bollar i luften samtidigt. Som du arbetar nu är du mer systematisk och noggrannare. Kvällen bjuder på sport eller en aktivitet som är pulshöjande.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara väldigt slängd i käften och det är du idag vilket en chef upplever som lite provocerande. Det är egentligen inte din mening att reta upp din chef, men du kan bli så irriterad på hens trångsynthet. Idag visar du extra hänsyn och ömhet mot en nära vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är person som  älskar drama för att du tycker det är kul att det händer något. För det mesta föredrar du att vara lite av en åskådare snarare än deltagare intrigerna, men idag dras du in mot din vilja. Du inser att det är dags att bekänna färg och att våga visa dina sanna känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn och harmonisk måndag vilket är skönt för din del. Du orkar inte riktigt med allt för komplicerade saker så här i början på veckan. Den här dagen handlar om att vara kreativ och om att låta din konstnärliga sida få komma fram.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite seg i starten den här måndagen. Du har problem med sömnen och sommartiden har ställt till det ännu värre för din del. Idag får du ett förslag från en chef som låter väldigt frestande men som du misstänker innebär mer arbete än din chef låter påskina.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är motiverad att göra något nytt just nu, men du vet inte riktigt vad det skulle vara. Du har så svårt att bestämma dig för vad det är du tycker är kul. Under den här dagen får du möjligheten att visa dina vänner något du är riktigt bra på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en nervös rastlöshet hos ditt tecken just nu. Du dras tillbaka i gamla konflikter och du inser att du faktiskt själv bidrar till att hålla dem vid liv. Du brukar inte ha så svårt att släppa taget som du har just nu och det är det som egentligen försvårar för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som helt och fullt njuter av den här måndagen. Just idag finns det inga krav på dig utan du kan bara helt gå upp i nuet utan att grubbla på framtiden. En fin komplimang får dig att bli lite extra glad den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska envis och det är bra. Genom att driva på dig själv så lyckas du bättre än du trodde att du skulle prestera den här måndagen. En chef bjuder in dig till ett samtal som kan komma att höja din lön på sikt. Visa att du är en kraft att räkan med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir överraskad den här måndagen. En kollega är borta eller sjuk och du kommer på dig själv med att tycka att jobbet blir väldigt ointressant när hen inte är där. Du tar kontakt med den saknade kollegan och era sms gör dagen lite roligare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons