Lördag 13/4

13 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en förtrollande lördag då allt går som det ska. Du njuter verkligen av den här dagen och av allt som händer omkring dig. Mycket verkar kretsa kring ett fritidsintresse eller en sport av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att stå i den här lördagen, men när du är klar med alla måsten passar du på att skämma bort dig själv. Ingen kan lyxa som en Oxe. Du är väldigt duktig på att slappna av och njuta av stunden. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag drar du dig för att säga sanningen till en vän. Du vet att hen kommer att bli så besviken, men samtidigt kan du inte förändra något så som läget ser ut nu. Det blir bara till att bita i det sura äpplet. Kvällen blir mysig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har bestämt dig för att vara med på en aktivitet, fest eller middag idag men du vill egentligen inte för du är för trött. Du borde försöka skärpa dig när det gäller dina sovvanor, som det är nu så är du upp för sent och det rimmar illa med tidiga mornar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är laddad för den här dagen. Den bjuder på olika utmaningar som du inte kan säga nej till. Under dagen får du möjligheten att umgås med ett gäng som du inte ser så ofta. Det blir en trevlig kväll även om något saknas.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite väl laddad idag och då kan det gå helt fel. Du är så inriktad på ett prov, test ellerutmaning att du helt glömmer bort allt omkring. Dagen handlar om att fullfölja vissa uppdrag för att komma ytterligare ett steg vidare. På kvällen är du ganska nöjd med din insats.

Vågen 23/9-22/10

Du lovar väldigt mycket just nu, men frågan är om du kan hålla alla dina löften. Det är enklare många gånger att svara ja än att svara nej på en förfrågan men det blir konsekvenser när du inte kan leva upp till omgivningens förväntningar.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen kan upplevas som lite långtråkig, men på sätt och vis passar det dig bra. Du behöver ett rejält avbrott från jobbet och lite lugn och ro kommer att hjälpa dig att samla krafter och återhämta dig efter en häftig vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tror att du kan leva upp till allas förväntningar, men idag känner du att du faktiskt inte orkar vara den snälla, roliga och charmiga person du brukar vara. Du vill vara ifred och bara ta det lugnt. En vän muntrar upp dig och ger dig en fin komplimang.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är taggad för en utmaning idag och det kommer verkligen att ge utdelning, men det blir ingen enkel seger utan du får jabba för att nå dina mål. På kvällen är du trött men nöjd. Det finns till och med en möjlighet att du orkar umgås med dina vänner en liten sväng på kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är otroligt stolt idag. En vän, släkting eller kollega gör bra ifrån sig men det är inte bara prestationen i sig som gör dig stolt utan utvecklingen, hur lång hen har kommit den senaste tiden. Kvällen bjuder på hemmamys och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tänker du inte acceptera ett nej. Du tar fasta på ordspråket om inte ”Mohammed vill komma till berget så går berget till Mohammed”. Den person som du vill spendera kvällen med är egentligen för trött för att ses men du gör en kompromiss och tittar förbi med godis och bra filmförslag. En mysig kväll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons