Måndag 22/4

22 apr, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att fundera på den här måndagen. Du har insett att det har hänt mycket under påskhelgen i din bekantskapskrets som du varit lyckligt ovetande om. Relationer har blivit starkare, och vissa drömmar har krossats. På måndagen blir du uppdaterad på allt som hänt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att pyssla och om att komma ikapp. Det blir en trevlig dag där du hinner med en hel del. Underdagen får du möjligheten att umgås med personer som du annars inte hinner träffa. Kvällen bjuder på överraskande nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är försiktig med vad du säger till en släkting eftersom du vet att ord kan såra. Du vill inte att den här personen ska missförstå dig så du är rak samtidigt som du oroar dig för att hen blir ledsen över ditt beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Du lever helt och fullt just och bäst trivs du om du har dina vänner omkring dig. Det finns mycket värme, omtänksamhet och kärlek i ditt tecken just nu. Du skämmer bort dina närmaste med små komplimanger och massor av uppmärksamhet. Det blir en underbar måndag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du mår oförskämt bra trots att många runt omkring dig tampas med tuffa känslomässiga problem. Du vet vad du vill och du har insett att du är en god bit på väg att charma den personen som du vill ha i ditt liv just nu. Måndagen blir rolig, och lite äventyrlig.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen finns det en massa olika uppgifter att ta tag i och du väljer att ignorera dem alla. Du behöver lugn och ro, tid för att tänka och analysera. Du är inte riktigt ikapp med den senaste tidens händelser så du behöver blir mer emotionellt redo.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en underbart och komplikationsfri måndag. Du är gärna utomhus och njuter av våren. Eftermiddagen tillbringar du med en nära vän eller släkting. Under dagen fattar du ett omedvetet beslut som rör framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här måndagen tar du tag i problem som har med arbetet att göra. Det blir en bra och produktiv dag där du lär dig en massa matnyttigt. Under dagen läser du på om en hobby. Du inser att det här området går att utveckla väldigt mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du håller uppe en ganska glättig fasad idag, men under ytan spökar det en del mörka känslor. Du arg på dig själv för att du inte tog chansen när du hade den och du är arg på dina vänner att de inte lyckats stoppa den här utvecklingen.

Stenbocken 22/12-19/1

Livet är komplicerat, men du har beslutat dig för att ge dig själv en chans till att vara lycklig. Du lägger det som är invecklat och oklart bakom dig och satsar på att vara med människor som tillför positiv energi i ditt liv. På kvällen tar du, ett för dig väldigt kontroversiellt initiativ. Det blir en fumlig och romantisk kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är osäker på vad det är som sker omkring dig, men du har bestämt dig för att inte bekymra dig så mycket om saken. Det är enklare att fokusera på det du har på jobbet och privat än att grubbla över alla andras problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du slits mellan det enkla och en passion som är på väg att förstöra dig. Du vet att du dras till en viss person, men av många olika anledningar är hen tabu för dig. Dina känslor blir starkare ju mer du undertrycker dem. Du vet att innan den här historien är utagerad kommer flera personer ha blivit sårade.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons