Söndag 23/6

23 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du ansvar för en aktivitet som du inte brukar engagera dig i men som du använder som anledning för att umgås med en viss person. Det blir en rolig och utvecklande dag där du märker nya talanger hos dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir en ganska lugn och harmonisk söndag där fokuserar främst på att få saker gjorda i hemmet. Under den här dagen lyfts ett ämne som har med en släkting och hens problem att göra. Du inser att din familj kommer att få ställa upp mer framöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en del arbete men också på mycket roliga aktiviteter som har med en vän att göra. Hens stora intresse lockar dig och du vill testa på vad det är som fascinerar hen så mycket. Det blir en lite udda, men rolig upplevelse.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner i hela kroppen att du är på rätt väg. Genom att vara lagom mycket modigare och envis så lyckas du i dina föresatser. Under dagen möter du en person som har information som du verkligen kan dra nytta av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig lite vilsen den här söndagen. Det handlar om att du avslutat ett kapitel i ditt liv och är på väg mot något nytt, men du vet inte riktigt hur det kommer att bli. Lita på din charm, den vinner alltid i längden.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar ställning till ett problem som egentligen inte har varit ett problem tidigare utan blivit det först nu. Det handlar om kommunikationssvårigheter och om att lita på varandra. Den här dagen rättar du ut många frågetecken.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på få överraskningar men på en massa hemmamys och familjehäng. Det blir en bra dag där du får möjligheten att pyssla med saker som bakning, matlagning eller en hobby som är hantverksbetonad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns olika sätt att se på saken, men du väljer den enklaste utvägen idag eftersom du inte orkar tjafsa med en viss person. Hen är envisheten själv när hen sätter den sidan till och det gör hen idag. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir ställd över vad en person har att säga dig idag. Visst anande du att någon inte var som det skulle, men just det här hade du inte väntat dig. Du vet inte om du ska bli arg, överraskad eller bara ledsen över att saker har tagit den här vändningen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har hänt en massa saker under den lila tid du inte varit närvarande i din bekantskapskrets. En vän vill att du ska välja sida i en konflikt, men i det här fallet är du fast besluten att faktiskt behålla båda som vänner även om det blir komplicerat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du rår inte för att en bekant är så påstridig mot en släkting till dig trots att du försöker tala om att din släkting inte vill eller har lust. An någon anledning så känner inte din bekant av den här typen av begränsningar och det gör att det blir du som är boven i dramat eftersom du känner hen från början.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är glad att du har tagit det här steget. Du har insett att du faktiskt inte mått så bra den senaste tiden. Det handlar om ett val som du gått och ältat, men nu när det väl är gjort så känns allt bättre. På kvällen tar du kontakt med en person som du gärna vill träffa.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons