Måndag 24/6

24 jun, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen vågar du var lite mer dig själv, du slappnar av och känner dig säker på vad du håller på med. Under eftermiddagen får du möjligheten att ge en vän en komplimang. Hen uppskattar både ros och risk så länge det kommer från dig.

Oxen 20/4-20/5

Du får gärna försöka tänka lite mer framåt, som det är nu så blir ditt planerande ofta kortsiktigt och då lyckas du klara dig för stunden, till det är dags att släcka nästa brand. Men långsiktiga planer så bygger du stabilare rutiner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att ta för dig av livet och att våga vara den som är lite udda. Du behöver kunna sticka ut för att trivas, det är när du måste anpassa dig till alla andra som du känner en viss irritation.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill vara med en vän den här dagen och tillsammans utforskar ni nya terränger. Det blir en rolig dag fylld av skratt och spontana upptåg. Du känner dig riktigt lycklig den här dagen. Kvällen blir senare än den skulle behöva vara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Di får ett infalla som du följer idag och det visar sig vara riktigt lyckat. Genom att följa ditt hjärta mer än din hjärna så blir dagen mer känslofylld än praktisk, men den blir även rolig, spontan och lite galen, precis så som du vill ha det.

Jungfru 23/8-22/9

Det handlar om dig och dina behov idag. Försök inte sätta dem åt sidan bara för at du vill göra en vän glad du måste tänka på dig själv i första hand. Kvällen bjuder på många härliga minnen när du stöter på en gammal vän av en slump.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir väldigt rutinmässig, men du får mycket gjort och du är nöjd över din egen effektivitet. Under den här dagen har du chansen att visa en vän lite mer av en idé som du har och som du vill ha din väns hjälp med.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir många roliga aktiviteter den här dagen. Om du jobbar så får du lite annorlunda och nya uppdrag. Kvällen bjuder på flera överraskningar som har med en vän som varit bortrest och en envis släkting att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du oroar dig mycket över din vän och att hen inte vill öppna upp sig för dig. Det finns en anledning till varför hen är så tyst och det är inte säkert att du vill veta varför. Den här dagen passar du på att umgås mycket med en bästa vän som varit borta en tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött på inaktivitet och till din glädje har du minst en vän som tycker som du och som gärna hänger med på dina galna idéer. Du gillaratt det händer saker och det gör även din vän. En mycket härlig och lyckad dag..

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att få klart olika projekt utan att stressa. Det blir en bra start på veckan där du till din glädje känner att du kommer ikapp med många saker. Kvällen bjuder på variation och en del dråpliga uppträdanden av en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Dina tankar jagar dig oavsett om du är vaken eller drömmer. Ena dagen är du på topp, medan nästa grubblar du för mycket överframtiden. Egentligen finns det bara en person som du vill dela din oro med, men du vet inte hur hen skulle reagera på att du öppnade upp dig för hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons