Söndag 21/7

21 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen förväntar du att höra saker som aldrig kommer fram. Det är ett rykte som du var säker på skulle sprida sig väldigt snabbt, men det verkar som om det har tystats ned innan det tog fart ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om kompromisser och om att lyssna och ta in saker som sker. Du kan ibland vilja att allt ska vara på dina villkor, men idag har du insett att du kommer att komma längre om du faktiskt inte försöker tvinga dina åsikter på din vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör denna söndag- Du njuter av livet och du känner dig ovanligt pigg. Den här söndagen får du goda nyheter som rör en vän. Kvällen ägnar du åt en hobby som legat nere ett bra tag.

Kräftan 21/6-22/7

Du rör dig inom en stor vänskapskrets och oftast känner du att det är underbart, men just idag så känner du dig som en felande pusselbit som inte passar in någonstans. Det är en kombination av Uranus och Månen som skapar den här känslan. Kanske behöver du bara få vara ifred lite med dina tankar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du anpassar dig efter en vän och det blir riktigt bra tillsammans kommer ni på vad ni ska göra för att utveckla vissa idéer som du har på ett mer praktiskt sätt. Du är den kreativa delen i teamet medan din vän står för det praktiska och rationella.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir lite av en chansning idag när du frågar en person som hens tankar kring en viss situation. Du vet att den här personen ofta överreagerar, men idag så är hen ganska lugn och öppen. Dagen blir givande, men också lite jobbig. Det är alltid svårt att vara helt ärlig.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna försöka att bli lite mer organiserad. Idag sprider du allt omkring dig och skapar ett kaos omkring dig oavsett om det är medvetet eller omedvetet. Du måste försöka att tänka på de personer som är i din närhet och hålla dig lite mer inom ditt eget område.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har glömt bort hur illa du tycker om en bekant eller en granne. Hen har hållit sig på sin kant och då fungerar det bra, men idag gör hen ett av sina klassiska övertramp igen och då blir du lite galen. Du har prövat att prata med personen ifråga, men det hjälper inte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt svår att förstå sig på för din lite mer rationella vänner. Just nu agerar och lever du nästan enbart efter ditt hjärta och väldigt lite på det som är logiskt. Det handlar om att du känner så starkt att du inte kan rå för att du gör som du gör.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är nyfiken på en väns relationer, men du vågar inte fråga rakt ut eftersom du är rädd att det ska missuppfattas. Istället så snokar du omkring lite för att hitta den information som du vill ha. Du anar att något inte är helt rätt mellan din vän och hens partner. Kvällen blir underlig men kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ör lite förvirrad idag och det beror på att du har alldeles för många järn i elden. Om du bara lugnade ned dig och fokuserade på en sak i taget så skulle det blir bättre. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som inte vill vara helt öppen med hur du känner, ändå lyckas en vän alltid lirka ur dig sanningen på ett eller annat sätt. Det kanske är så att hen inte frågar så mycket och det gör det enklare för dig att öppna upp dig utan att känna någon press.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons