Fredag 2/8

02 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det är bra om tar initiativet till en diskussion idag. Det här är ett känsligt ämne som kräver en del eftertanke. På kvällen så möter du vänner som varit bortresta, det blir en riktigt härlig och inspirerande kväll.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir kort och intensiv på ett bra sätt. Jobbar du har du ett högt tempo de timmar du jobbar och är du ledig har du en hel del aktiviteter inplanerade. Kvällen handlar om familjen och om funderingar inför hösten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en vän som vill dra med dig ut idag och i kväll. Egentligen har du varken tid eller råd med att gå ut, men om du inte kan stå emot din vän så kommer du få en överraskande trevlig kväll om du bara är lite försiktig med utgifterna.

Kräftan 21/6-22/7

Du är envis och det är det som fått dig att gör de framsteg som du gör just nu. Du har insett två saker. Det ena är att du inte kan, vill eller tänker förneka dina känslor och den andra är att du kan ha tålamod om det krävs. Du tänker inte stressa fram något utan du skapar en trygg vänskap som på sikt kan växa till något annat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och omväxlande. Du umgås med vänner och med personer som du inte känner så bra men som visar sig vara riktiga roliga personer med massor av driv. På kvällen lockar du ut en vän som egentligen är för trött för att gå ut men som helt enkelt inte kan motstå din charm.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd på en punkt och det är att ingen ska tvinga dig att göra något du inte vill. Få personer kan vara så envisa som en Jungfru som har bestämt sig. Dagen handlar även om att våga ta initiativ och kunna sticka ut.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du kommer få höra att du gör fel idag, men det struntar du i eftersom du tror så starkt på det du gör. Kvällen handlar om att vara fri nog att våga släppa loss men eftertänksam nog att inte gör något du ångrar imorgon.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Du vet att det är mycket att göra men det hindrar inte dig från att ha kul på jobbet samtidigt som du är effektiv. Kvällen bjuder på bandat skvaller och en del roliga upptåg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På fredagen ändras något i ditt liv. Det kan vara en lite förändring som knappt är märkbar just nu eller så är det en omtumlande händelse som du kommer att minnas länge efter. Oavsett vad som sker den här fredagen så vet du att det är början på något nytt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en del att göra den här dagen och mycket kretsar kring ett projekt hemma. Du vill få det klart, helst till helgen för då planerar du att bjuda över några vänner. Under eftermiddagen får du hjälp av en släkting eller vän. Kvällen blir rolig och kan till och med bjuda på en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du passar på att sova ut ordentligt den här fredagen om du har den möjligheten. För dig är det viktigt att komma ikapp med sömnen. I övrigt en härlig och familjebetonad dag som handlar om hemmet och om små projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag längtar du efter flera av dina vänner men du verkar vara bortrest eller på annat sätt förhindrad att träffa dem. Har du ett förhållande cirkulerar dina tankar mycket kring er relation, framtiden och kring vad du egentligen känner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons