Tisdag 27/8

27 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen tar du avstamp mot nya mål. Det blir en utvecklande och lärorik dag där du får öva ett helt nytt sätt att tänka. I det här sammanhanget kommer din förmåga att leda och att fungera bra i en grupp väl till hands.

Oxen 20/4-20/5

Du lyssnar på en kollega men märker att du mest blir irriterad över hens ständiga gnäll. Din kollega har väldigt lite att bidra med men väldigt mycket att klaga på. Under dagen har du möjligheten att selektera i vissa arbetsuppgifter och den friheten passar dig bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen är det bra om du är målinriktad. Se till att vara utsövd och att äta ordentligt under den här dagen för du kommer att behöva din energi. Dagen handlar också om att inhämta information och om att våga tänja på gränserna.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken att du ser så lite av en vän just nu. Visst trivs du på jobbet och dina kollegor gör att dagarna går fort men det förhindrar inte att du saknar en viss person som mycket att det periodvis värker i dig. Du är rädd att ni helt ska tappa kontakten. Just nu är det upp till dig att hålla er vänskap vid liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på en kollega som aldrig kan ta saker allvarligt. Hen är alldeles för mycket av en pajas för att arbetet ska bli effektivt och idag vill du bara få vissa saker överstökade så du kan komma hen så fort som möjligt.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen vågar du försöka vara lite modig i dina uttalanden. Du vet att dina åsikter väcker en del förvåning, samtidigt som du faktiskt får respekt för att du vågar säga som det är. Kvällen blir rolig men lite annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig som du hela tiden måste bjuda till för att få möjligheten att visa vad du går för. En annan av dina kollegor erbjuds den ena fantastiska chansen efter den andra utan att hen ens behöver anstränga sig och det tycker du är synd.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir en ganska medioker vardag där det inte händer så mycket och det tycker du är jätteskönt. Du behöver fler dagar som den här där du bara kan ta det lugnt och fokusera på en sak i taget.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du kräver mycket men du har svårt att inte vilja ha det bästa av allt. Du försöker hålla igen på din kravlista, men den blir ändå väldigt lång. Kanske ska du stryka allt utom det som är absolut viktigast för då är chansen betydligt större att du får igenom de kraven.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen måste du anpassa dig till ett helt nytt sätt att arbeta på. Det är både svårt, roligt och utmanande på samma gång. Du tvingas att lägga åt sidan gamla fördomar och tänka lite utanför de vanliga mallarna. Kvällen handlar om att ge järnet.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du chansen att vara så effektiv som du kan vara och det är du bäst om du använder dig av din förmåga att tänka kreativt. En av de saker som dina kollegor beundrar mest med dig är just ditt sätt att tänja på gränser.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går fort och du har faktiskt ganska trevligt på jobbet. Du märker att dina fördomar inte stämmer och att du faktiskt har en bra grupp av människor omkring dig. En vän försöker få din uppmärksamhet när det gäller ett delikat problem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons