Onsdag 18/9

18 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du dåligt samvete för att du ignorerat en vän eller släkting en längre tid. Det har varit mycket i ditt liv den senaste tiden så du har helt enkelt inte prioriterat er relation. Nu vill du ses men då har inte hen tid.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar både om att komma ikapp och om att ligga före. Du jobbar hårt för att hinna med det du har förutsatt dig själv att hinna med. Under eftermiddagen får du oväntade men roliga nyheter. Kvällen handlar om att stötta en vän som behöver lite backup.

Tvillingarna 21/5-20/6

På onsdagen tvingar du dig själv att inte blir arg när en kollega försöker att provocera dig. Hen är expert på att reta upp dig och hen tycker det är kul när du blir upprörd så därför tänker du inte ge hen tillfredställelsen at se dig irriterad.

Kräftan 21/6-22/7

Du samlar mod för att be en vän om en tjänst. Det sitter långt inne men till slut går hen med på att göra som du ber. Du tycker det är lite förödmjukande att behöva tigga, samtidigt vet du att du kan vinna stora fördelar om du gör det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att hitta harmonin i vardagen. Du trivs inte riktigt med ditt arbete just nu även om de flesta är trevliga så saknar du en riktig gemenskap i din grupp. Det kanske ska vara du som tar initiativet till en aktivitet utanför jobbet där ni kan lära känna varandra bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Du oroar dig en del för vad en vän tänker och tycker om dina val, men det borde du inte göra. I det här fallet är det viktigare att du själv är nöjd än att omgivningen är det. Kvällen handlar om att lyssna på andra människor behov.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig lite otursförföljd idag. Det handlar egentligen om många små, förtretliga händelser som tillsammans bildar en känsla av att ha oddsen emot sig. En chef ställer i dina ögon en orimlig begäran. Här måste du vara tydlig med dina känslor och inte bara acceptera din chefs beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får som du vill i många sammanhang, men just idag så blir det inte helt som du tänkt dig. Det beror främst på att du har missat vissa viktiga saker och det gör att vissa uppgifter tar både längre tid och blir mer komplicerade än du räknat med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att acceptera saker för vad de är. Du har länge känt av en förändring, men du har inte velat erkänna den för dig själv. Nu har du kommit så långt att du kan vara ärlig mot dig själv och då är det lättare att kunna gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen har du mycket att göra och du är ganska trött efter en sen kväll. Trots det så känner du dig på gott humör och ditt självförtroende är på topp. Kvällen handlar om etiskt beslut och om en vilja att utvecklas. Du har ett mål och du tänker se till att du når dina drömmar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du väljer att inte stressa den här onsdagen. Du har kommit in i en takt som passar dig bra och som ger dig utrymme att koma ikapp rent mentalt men också fysiskt efter en jobbig inledning på hösten. Ett samtal på kvällen får dig på gott humör.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är dags att bestämma dig och det vet du om, men du har ändå svårt att göra det. För dig handlar det lite om trygghet och om att lämna något som fungerar okej bakom sig för att gå mot nya, mer osäkra utmaningar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons