Tisdag 24/9

24 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är lite sugen på att ta upp ett känsligt ämne med en kollega, men du är rädd att hen kommer att reagera för starkt. Det kanske är bättre att vänta lite och lyfta ämnet när din kollega är lite mer stabil i humöret.

Oxen 20/4-20/5

Du bryr dig inte om att du får jobba över idag bara du kan avsluta ordentligt. Du vill inte gå ifrån med ett halvfärdigt arbete även om du har planer efter jobbet. Din chef ser den här ambitiösa sidan av dig och hen gillar det hen ser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att vara tålmodig och invänta ett besked trots att hela din varelse skriker efter att få fråga. Du vet att det inte kommer att ge dig fler svar snarare kan det irritera din chef och göra så att du får vänta ännu längre på ditt besked.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns olika sätt att ta del av en gemenskap, du behöver inte vara en ledande figur eller den som hörs och syns mest. Under den här dagen får du möjligheten att hjälpa en person som du tycker är attraktiv på ett fulsnyggt sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inväntar nyheter från en släkting och därför går den här dagen ovanligt långsamt. Du brukar vara ganska bra på att aktivera tankarna men just idag är det svårt eftersom det är rätt lugnt på jobbet. Beskedet du inväntar tycks ha med en semester att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du utmanar dig själv genom att vara lite mer spontan än du brukar. Det är både läskigt och ganska befriande på samma gång att inte strukturera utan improvisera lite vart eftersom dagen går. Kvällen blir överraskande aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Du mår som bäst när du kan få människor att lyssna på dig och idag så inte bara drar du till dig uppmärksamhet, du får kollegor och vänner att bli inspirerade av dig och det du brinner för. Under kvällen får du ett väldigt gulligt sms från en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite ambivalent idag. Du står och velar mellan två väldigt roliga och inspirerande uppgifter som samtidigt är väldigt olika. Ditt problem är att du måste välja för tiden räcker inte till för båda projekten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du orkar inte jobba så fort som du skulle behöva idag och det ger dig ett sämre resultat än du hoppats på. Egentligen borde det inte vara några nyheter att den energi du lägger ned i ett arbete är det resultat du kan förvänta dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska bra på att fokusera på en sak i taget och det ger ett bra resultat. Idag imponerar du återigen på en av dina chefer med din kunskap och din naturliga talang för ett visst område. Kvällen handlar om att vinna tillbaka det du har haft och att bli säker på dig själv igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inväntar ett besked och innan det kommer kan du inte göra så mycket på jobbet. Det är så många parametrar som stå och faller med det här beskedet att det inte är konstigt m du är lite orolig. Kvällen ger dig goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår som bäst när du får vara aktiv och slipper fundera så mycket över jobbet och framtiden. Idag verkar det vara teambildande aktiviteter av något slag och det passar dig riktigt bra. Kvällen bjuder på en del hemmamys.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons