Torsdag 26/9

26 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att vara beredd på att jobba hårt för att få som du vill. Det gäller att visa att du är en kraft att räkna med och en röst som hörs. Du får stöd från en vän som kanske inte säger så mycket men som stöttar dig genom hela den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite förvirrande eftersom den inte följer samma mönster som torsdagar brukar göra. Här gäller det att vara så effektiv som möjligt på förmiddagen för efter lunch får du inte alls så mycket gjort. Lite roligt skvaller piggar upp den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt irriterad på en kollega som ständigt kommer försent. Varken muntliga varningar eller andra former av åtgärder verkar fungera på den här personen. Kvällen handlar om att visa en släkting lite extra hänsyn.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på din väns undanflykter och du misstänker att hen undviker dig av någon anledning. Det är egentligen bara att ta tjuren vid hornen och fråga hen rakt ut vad det är som är fel. Hen tycker för mycket om dig för att ljuga för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och utmanande. Du får testa dina gränser i ett nytt sammanhang och det blir både en nyttig läxa och en rolig erfarenhet. Kvällen handlar om en hobby eller en port av något slag. Du behöver variation från jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och lärorik torsdag där du verkligen får flera utmaningar att bita i. Här gäller det att öka förståelsen för dina kollegors arbete och det gör du bäst genom att ta på dig deras uppgifter för att på så sätt se vad det är för problem som de brottas med.

Vågen 23/9-22/10

Du är intresserad av en person men lite för blyg för att ta kontakt med hen. Det beror till stor del på att hen är väldigt flirtig av sig och du har svårt att avgöra om hen är intresserad av dig eller bara har en allmänt flirtig stil mot dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns vissa personer som betyder mer för dig än andra och du är dålig på att vara neutral oavsett om det är på jobbet eller privat. Om du tycker om någon så visar du det på alla sätt och det kan bli en diskussion om favorisering från ditt håll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du trivs bra med ditt arbete och dina kollegor. Du förstår inte varför många tycker att det är så tufft just nu, du tycker att den mesta rullar på ganska smidigt. Det kan bero på att du inte har lika höga krav på dig själv som vissa av dina vänner har på sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen får du ett positivt besked som gör dig väldigt glad. Det rör något som du omedvetet har haft komplex för men som nu verkar lösa sig av sig själv. Kvällen handlar om en utmaning som verkligen eggar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att se på saken men du anser att det enda korrekta sättet är ditt. I just det här fallet är du både envis och enkelspårig. Du skulle försöka vara lite mer flexibel och lyhörd. Kvällen bjuder på en del skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ingen person som får dig att blir så irriterad som din partner just nu. Hen har förändrats den senaste tiden och hens attityd är mycket sämre nu än innan sommaren. Det finns två sätt att lösa problemet på, antingen så pratar ni om problemet eller så försöker du att ignorera din irritation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons