Fredag 18/10

18 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen laddar du inför en härlig helg. Du har mycket att vara glad för just nu, både privat och på jobbet. Dagen flyter på harmoniskt. Du har börjat umgås i större grupp på rasterna och du trivs med att många omkring dig.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen slappnar du av lite. De nya rutinerna börjar sätta sig och du inser att de faktiskt är till din fördel istället för tvärtom som du trodde i början. Kvällen handlar om familjen och om att ha mysigt tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite väl övertygande idag, du säljer in en produkt eller tjänst som du inte tror på själv och efteråt så ångrar du dig. Du ville egentligen bara se hur övertygande du kan vara, du trodde inte det skulle gå så lång som att din chef slukade din presentation med hull och hår.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om att vara fokuserad något du har svårt för just nu. Det är många tankar som snurrar i skallen på dig och ofta så glider du iväg i tankarna vilket kan störa dina kollegor. Du måste bli bättre på att hålla isär privatliv och arbete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen träffar du en vän som du inte sett på evigheter och du inser hur mycket du saknat hens humor och hens pragmatiska sätt att se på världen. Det blir en skön fredag och en härlig kväll. Du inser att du ibland ger upp en vänskap lite för fort. Den här relationen du har med din vän är värd att kämpa för.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen försöker du lyssna in vad det är en bekant försöka säga dig. Problemet med den här personen är att hen har svårt att uttrycka sig klart och du har svårt att läsa hen eftersom ni känner varandra för dåligt.

Vågen 23/9-22/10

Du genomgår en transformation just nu och den förvandlingen måste få ta tid i anspråk. Du blir grinig och har svårt att fokusera den närmaste tiden men det är bara en naturlig del av den här processen som du genomgår. Ditt dåliga humör försvinner och koncentrationen återvänder.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att lyssna på vad din chef säger och göra som hen vill. Du kan ge ett sken av att du hör vad din chef säger, men oftast är du en miljon ljusår bort i dia tankar. Du tänker ändå göra så som du anser bäst. De är dags att lägga undan den attityden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om vänner både på jobbet och privat. Du har satt dig i en komplicerad sits eftersom du har känslor både för din partner och för en kollega. Det spelar ingen roll hur hårt du förnekar det. När du och din kollega jobbar ihop så slår det gnistor om er.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen laddar du om för ett äventyr som börjar i helgen. Du känner nervositet, glädje och lite förvirring. Det här kommer att bli ett minne för livet det vet du redan nu. Kvällen handlar om vänner men även om att spendera tid med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ska försöka vila så mycket som möjligt den här dagen. Du verkar inte vara i hundra procent bra skick så därför är det viktigt att inte slarva med maten och sömnen. Idag får du roliga nyheter som du delar med dig av till din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Det fina med dig just nu är att du är bra på att dölja dina känslor. Utåt sett är allt bra och du lever ett harmoniskt liv, men på insidan är det fullkomligt känslokaos. Du är förvirrad, lite rädd och samtidigt längtar du efter förändringar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons