Onsdag 23/10

23 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du vet inte hur du ska uttrycka dig för att allt ska bli så klart som möjligt. Du vill inte verka vag, samtidigt som du vill framstå som flexibel och medgörlig, det här blir en balansgång som är svår, men nyttig.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt den här onsdagen. Inget kan stressa dig varken privat eller på jobbet. Dagen handlar om att komma ikapp rent fysiskt men också mentalt. Det blir en skön dag där du skämmer bort dig själv med god mat och kanske en present till dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får leda någon form av uppgift eller arbete idag och det är både roligt och svårt. Den svåra biten är att få alla att hålla sams och dra i samma riktning. Som tur är sitter du på en rejäl dos övertalningsförmåga och massor av övertygelse.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir rolig, lärande och väldigt tempofylld. Plötsligt inser du vad det är som förväntas av dig och det är inte så lite. Under dagen får du möjligheten att svara på ett antal frågor som en chef ställer. Hen verkarha ett intresse i att du lyckas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir det mycket att göra och du är stressad nästan hela dagen. Även om du intalar dig själv att du lägger ribban lågt så inser du snart att det inte ligger i din natur att inte ens försöka prestera. På kvällen hör du av dig till en vän som du saknar.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara ganska kallhamrad i krissituationer och det är bra. Idag får du möjligheten att lösa ett problem som gör alla dina kollegor nervösa. Det handlar om siffror, pengar och om att kunna hitta fel. Du är en riktig felsökningsmaskin när du sätter den sidan till.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du möjligheten att vara kreativ och fantasifull. Det finns inget projekt som är för litet eller för stort för dig idag. Du tar dig an allt med samma aptit och entusiasm. Dina chefer njuter av ditt goda humör.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inget rätt eller fel idag utan det viktiga är att försöka och inte vara rädd för att misslyckas. Att göra fel är ett sätt att lära sig, särskilt så här i början av en ny uppgift eller ett nytt område. Du måste acceptera att ingen blir bra utan träning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen satsar du hårt på att visa en chef att du faktiskt kan jobba hårt när du sätter den sida till. Du vill väldigt gärna imponera på den här personen och du tror att du gör det bäst genom att vara väldigt initiativrik.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fokuserar mycket på dig själv och på dina egna prestationer samtidigt som du är mån om dina kollegor och att de mår bra. Idag är du särskilt stöttande mot en ung kollega som är jättenervös inför en stor presentation eller uppgift.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här är din dag och du njuter av den från morgon till kväll. Det finns få saker som är så sköna som en paus i vardagen tillsammans med personer som du älskar. Under dagen håller du dig uppdaterad på ett evenemang av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig mot en person som närmar sig dig utan att fundera på konsekvenserna av er relation. Visst är hen rolig, annorlunda och lätt att umgås med samtidigt så vet du att hen kommer att föra med sig problem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons