Lördag 30/11

30 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är lite stressad den här lördagen du har lovat en släkting att hjälpa hen, men du inser att det blir ont om tid om du ska hinna med allt annat som du planerat. Frågan är om du släkting kan acceptera att få hjälp en annan gång istället.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om familjen, om god mat och om att umgås. Det blir en bra dag där fokus ligger på att ta hand om varandra. Du får roliga nyheter beträffande en släkting den här dagen. På kvällen skämmer du bort dina nära och kära lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du siktar högt idag och det gör att du når de mål du vill. Det var länge sedan som du kände dig så säker på dig själv. Mars har gått in i en gynnsam position och det bättrar på din självkänsla. Under eftermiddagen får du en trevlig komplimang.

Kräftan 21/6-22/7

Du gör av med pengarna på något helt onödigt och efteråt så ångrar du dig. Det handlar om ett rent impulsköp som du borde kunna stå emot, men just nu är du extra svag för impulser och agerar mer på känsla än på logik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du umgås med släkt och vänner idag. Det blir en rolig dag och en intressant kväll. Av en slump springer du på en vän i ett oväntat sammanhang. Att plötsligt se hen igen väcker en massa känslor som du trodde var döda. Du föreslår att ni ska ses på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget stopp i dig just nu. Du är driven, målmedveten och väldigt fokuserad. Det kan ha att göra med att julen närmar sig och du älskar julen, men du har en viss presationångest för du vill att allt ska bli prefekt. Slappna av med en glögg istället för att jaga dammråttor i hörnen.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om att visa förtroende. Hur ska din vän kunna öppna upp sig om du inte vill göra samma sak mot hen? Du måste inse att ett förtroende är något ömsesidigt och utvecklas under en lång tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket du inte vill göra idag och det mesta av de sakerna måste bli gjorda inom en snar framtid. Just nu avskyr du alla måsten. Du vill bara slappna av, vara med vänner och ta det lugnt. Tänk på att det kan gå att kombinera båda sakerna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du genomgår en ganska jobbig period som är lite liknande en berg och dalbana. En sekunden mår du utmärkt, men i nästa så känner du dig inlåst och deppig. Som Skytt har du ett större behov av frihet än många andra och du känner hur det behovet blir starkare i takt med att mörkret växer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en underlig och lite magisk dag. Du springer på en vän av en händelse och ni inser båda hur mycket ni saknat varandra. Det här kan bli upptakten till något bra. Kvällen blir lite annorlunda och vildare än dina vanliga lördagskvällar

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett bra humör den här lördagen. Du är charmen själv eftersom du känner dig ovanligt utvilad och harmonisk. Under dagen så umgås du med familjen och dagen bjuder på julstämning. Kvällen handlar om att sikta mot nya mål. Du planerar våren tillsammans med resten av familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte så harmonisk som du verkar utåt. Inom dig är det något av ett kaos där du brottas med tankar på förändring och uppbrott. Du brukar inte vara så här förvirrad men en rad händelser den senaste tiden har lett fram till att du känner så här.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons