Måndag 2/12

02 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du lyssna in en ny arbetsgrupp. Det blir en rolig dag, men det blir också utmanande på många sätt. Under dagen försöker du börja odla en vänskap lite mer. Det här är en person som du bryr dig om och som du vill komma närmare.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig måndag som går fort. Du har mycket att göra, men du har också massor av energi och då underlättar det arbetet. Den här dagen diskuterar du ett dilemma med din chef. Hen förstår hur du tänker och uppskattar din synpunkt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du håller högt tempo den här dagen och det är bra för annars är risken stor att du skulle somna stående. Du får alldeles för lite sömn just nu. Det kan bero på att du är övertrött och inte kan komma till ro på kvällarna, men det också bero på att du oroar dig för ekonomiska problem.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget bra sätt att säga det du vill säga till din vän. Oavsett hur du formulerar dig så vet du att du kommer att såra hen på ett eller annat sätt. Under dagen får du höra rykten som är både uppseendeväckande och intressanta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att medla i en konflikt. Du vill visa att du kan vara diplomatisk även om det egentligen inte är din starkaste sida. Under dagen får du höra av en chef att det kommer blir en förändring på arbetsplatsen och det gör dig oroad.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen är du väldigt pragmatisk och vågar inte tro på de rykten du hör trots att de är både fullt möjliga och positiva. Du vill ha bevis innan du vågar hoppas. Din kollega tycker du är lite fyrkantig och tråkig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir aktiv och väldigt stressig. Du har mycket du ska hinna med på jobbet och dina uppgifter är snarare fysiska än administrativa. Det gör att du kommer vara trött på kvällen och då får du chansen att kunna somna tidigt och ta igen lite sömn som du förlorat i helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen försöker du resonera med en väldigt envis kollega och det går inte så bra som du hoppats på. Hen är ganska hopplös att få att ändra sig när hen väl bestämt sig för något. Under kvällen passar du på att prata med en släkting som du inte träffar så ofta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du faktiskt gör fel idag när du uppmuntrar en person som är intresserad av dig men som du inte tycker är särskilt attraktiv. Det handlar mest om du att du gillar den uppmärksamhet som du får och att du tycker att det är kul att flirta.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir ganska lugn och du känner att du får mer tid än du förväntat dig för att avsluta ett projekt som du hållit på med de senaste veckorna. Den här dagen får du också lära känna lite nya kollegor och det blir en trevlig upplevelse. En nygammal vän börjar plötsligt höra av sig igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig med dina uttalanden i en känslig fråga för du vet att dina kollegor kan bli upprörda. Genom att vara ovanligt diplomatisk får du människor med dig istället för att behöva kämpa för att få igenom dina idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte rädd för att visa känslor. Du behöver få agera ut det du har inom dig annars kommer du explodera på ett eller annat sätt. Fisken är en känslig person som har ett behov att få uttrycka sig både i gester och i ord.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons