Måndag 9/12

09 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen fokuserar du på att få klart en ganska svår uppgift. Du har dragit ut på det här uppdraget länge, men nu känner du att du har slut på ursäkter att inte sätta igång. En kollega kommer till din hjälp som en räddande ängel.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du undvika att rusa in i olika uppgifter. Du tar en sak i taget och det visar sig att ditt metodiska sätt är betydligt mer effektivt jämfört med dem som stressar. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant och lärorik måndag där du lyckas fullfölja en tanke från idé till verklighet. Din chef blir imponerad av din kreativitet och din förmåga att tänka utanför ramarna. På kvällen får du nyheter av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Någon som du träffade i helgen har etsat sig in i dina tankar. Du trodde du var över den här personen men varje gång ni ses så slår det an en sträng inom dig och du inser att inget är så svårt som relationer. Du vill berätta hur du känner, men samtidigt så är du rädd att hen inte känner samma sak för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen har du kommit en bit längre på dina planer för den här hösten. Du har gjort upp både långsiktiga och mer kortsiktiga mål både när det kommer till arbetet och ditt privatliv. Nu har du betat av en del av dem, men du inser att ditt viktigaste, privata mål är långt ifrån uppfyllt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lite seg måndag eftersom du inte riktigt är motiverad på jobbet just nu. Du känner dig irriterad och det går ut över dina kollegor. Kvällen handlar om ett familjeproblem som måste lösas. Det kommer ta både tid och tålamod att fixa det här problemet.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att å ordning på din ekonomi just nu. Det är många olika utgifter och du känner att pengarna bara rinner mellan fingrarna på dig. Det klokaste är om du gör upp en budget som räcker ända fram till februari och så håller du dig till den.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite irriterad på en kollega som inte lyssnar på dig. Hen har många egna idéer men är inte lika öppen för andra personers input. Du måste prata med din kollega och se till att ni tillsammans löser era kommunikationssvårigheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på ett varierande tempo och på många olika uppgifter. Du känner att du faktiskt har kontroll för första gången på länge. Eftermiddagen och kvällen handlar om att förverkliga en gammal dröm som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen får du beröm från din chef och du blir både smickrad och glad på samma gång. Det blir en rolig och intressant start på veckan där du lär dig mycket om hur människor fungerar. En privat relation håller på att utvecklas, men den här gången låter du den få ta tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad på måndagen. Du ska komma igång med ett nytt projekt, men av någon anledning så fungerar det inte så som du tänkt dig. Här gäller det att vara väldigt envis och inte ge efter för motgångarna. Lösningen på ditt problem är närmare än du tror.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på dig själv för att du inte är så nöjd med ditt liv som du borde vara. Utåt sett har du allt man kan önska sig både ifråga om framgång på jobbet och i relationer. Du saknar något eller någon och du vet vad det är som fattas men du vet också att det kommer skapa kaos om du återinför det i ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons