Torsdag 12/12

12 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen känner du dig ensam och övergiven av en kollega som du brukar hänga ihop med men som av någon anledning är bortrest just nu. Du har inte insett hur mycket du trivs med att umgås med den här personen och hur jobbigt du tycker det är när hen är borta.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en stressig och produktiv dag där det handlar mycket om att organisera sitt arbete för att inte hamna efter. Du och en kollega jobbar väldigt olika. Hen är mer metodisk än vad du är, men du tycker att du är mer ordningsam än vad hen är. Försök låta era positiva sidor jobba tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om små och stora val som du gör i olika sammanhang, både på arbetet och privat. Det är viktigt att inte tro att de små besluten är mindre viktiga än de stora. Idag kan en liten sak vara det som till slut väger över och förändrar en ganska omvälvande situation.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande torsdagshumör idag. Du har full fokus framåt och ältar inte det som varit även om det rör sig om en konflikt. Din kollega är inte lika förlåtande som du är. Hen har visat sig långsint tidigare och hen kommer att visa den sidan nu.

Lejonet 23/7-22/8

Du argumenterar för att få med en släkting på en resa. Du behöver hen där av olika skäl, men det handlar inte så mycket om du vill umgås med hen som att du behöver din släktings specifika hjälp för att den här resan ens ska bli av.

Jungfru 23/8-22/9

Du är attraherad av en person på arbetet och är du singel så ska du njuta av den känslan. En jobbflirt kan lysa upp i vintermörkret. Har du ett förhållande kan de här starka känslorna väcka tvivel på det du har och skapa vissa problem.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker möjligheten att få en vän att ställa upp i ett evenemang som du håller på att planera. Din vän har flera färdigheter som skulle kunna komma väl till pass, men hen är upptagen och svår att boka in. Använd dig av din charm så kommer det att gå bra.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga nej fast du vill. Det handlar om en liten tjänst, men du vet att hur anspråkslöst det än låter så kommer den att ta både tid och engagemang. Du har inte den här tiden över just nu, men den som frågar är en kär vän så därför blir det ett jobbigt dilemma.

Skytten 22/11-21/12

Du envisas med att strö salt såret på din vän. Du har blivit sårad och nu vill du att hen ska må lika dåligt som du gör. Det är inte särskilt moget av dig att bete dig så här, men ibland är det svårt att styra över sina känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lång, spännande, äventyrlig och annorlunda dag. Du kommer närmare vissa personer än du varit tidigare och du får också en självförtroende kick den här dagen. Tillsammans visar ni att ni är det bästa teamet som någon kan ha.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om hårt arbete och om att styra med järnhand, något som du egentligen ogillar. Du uppskattar mer att dina kollegor och anställda kan jobba självständigt, men just idag finns det inte utrymme för kreativitet och eget tänkande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på din vän för att hen beter sig som hen gör. Du trodde att ni grälat klart om det här problemet, men hen väljer att lyfta det här problemet om och om igen vid de mest olämpliga tillfällen, som idag på ditt arbete.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons