Fredag 13/12

13 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir intressant och samtidigt väldigt jobbig. Du har mycket som ska göras under en begränsad tid och det gäller att vara effektiv utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. Kvällen ägnar du mer än gärna åt att umgås med vänner.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen bli lugn och avslappnad även om du har en del att göra. Lite goda nyheter piggar upp den här dagen. Kvällen bjuder på skvaller och lite familjedrama. En gammal konflikt blossar upp, men lägger sig snabbt igen och kvällen slutar bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tycker att vissa saker är ganska ensidiga och de uppgifter du gör idag ingår i den kategorin. Det gäller att kunna bita ihop och strunta i att vissa saker inte är så stimulerande som hoppats på. Kvällen blir mysig och social.

Kräftan 21/6-22/7

Du bryr dig mycket om en person, men du vet inte hur du ska visa den här personen hur mycket hen betyder för dig. Dina känslor kommer och går men de försvinner aldrig helt, de går bara i ide ett tag till hens plötsligt blir en del av ditt liv igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen är din bästa dag och särskilt idag då det både är lucia och fredag den trettonde på samma gång. Som tur är så är du inte särskilt vidskeplig, men det finns goda möjligheter till at du dyker upp på jobbet med glitter i håret och lussekatter i bagaget.

Jungfru 23/8-22/9

Som man bäddar får man ligga, det är i all fall vad du försöker säga dig själv när en kollega går på en rejäl nit. Du har vid upprepade tillfällen försökt varna hen att hen tar för stora risker, men din kollega är inte särskilt bra på att ta till sig råd utifrån.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen medlar du i en konflikt mellan två intressegrupper på jobbet. Du lyckas nästa ena dem innan en liten detalj får hela konflikten att blossa upp igen. Ibland blir du galen på att dina kollegor beter sig små barn.

Skorpionen 23/10-21-11

Du trotsar vädrets makter och är utomhus så mycket du kan den här dagen. Trots ett nyckfullt decemberväder så mår du bättre av att vara aktiv ute i friska luften än att hänga inomhus och inte göra särskilt mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir rolig och varierande. Du har många järn i elden den här dagen och det gäller att se till att hinna med allt som du planerat. Kvällen kretsar kring dina vänner och dina starka känslor för en viss person.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir trevlig, social och lite annorlunda. Du umgås med ett gäng som du egentligen inte är så tajt med, men som du växer samman med dag för dag. Under den här fredagen får du reda på en hemlighet som du nästan anat dig till tidigare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är nervös utan att veta varför. Det finns en förväntan och en rastlöshet i ditt horoskop idag. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa din partner lite extra uppmärksamhet. Kvällen blir magisk, men annorlunda.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inga gränser för dig just nu och det är på sätt och vis bra. Genom att inte sätta allt för tydliga ramar så kan du tillåta din kreativitet att blomstra. Kvällen handlar om närheten till en person och en passionerad längtan efter en annan.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons