Lördag 14/12

14 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och behaglig lördag där fokus ligger på att vara social med vänner och att fixa lite inför julen. Du är inte så mycket för traditioner, men några julklappar och kanske lite julgodis står på listan över måsten den här helgen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv men mycket trevlig lördag där du hinner med att träffa många människor och ändå spendera lite tid i köket. Det blir en helg som går i julens anda. Du njuter av att umgås med dem som står dig nära. Eftermiddagen bjuder på härliga nyheter och du känner dig väldigt lättad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om att göra saker i rätt ordning, om du inte börjar från början kan det blir kaos och du får göra om med en hel del. På eftermiddagen blir du påmind om varför du inte ska ljuga, du brukar trassla in dig i dina lögner även om de är oskyldiga och vita.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Under den här dagen vill du fokusera på ditt, men det är inte så lätt för det finns en person som hela tiden stjäl din uppmärksamhet. Hen har en förmåga att nässla sig in i dina tankar när du försöker att fokusera på viktiga saker. Trots den här distraktionen så lyckas du ganska bra med ditt projekt.

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen blir du arg på en vän för att hen inte talar sanning. Du vill att din vän ska vara uppriktig men hen har svårt att vara ärlig när hen tror att du kan blir sårad. Din vän försöker bara tänka på dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du har sagt ifrån dig en del åtaganden idag antingen för att du inte känner dig i form eller för att du har för mycket att göra och du har insett att du inte kommer hinna med allt. Det blir en intensiv lördag som på flera sätt kretsar kring julen.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar lite mer och mer för varje dag. Det gäller en relation som du tidigare varit osäker på men som du nu börjar känna dig trygg i. Det blir en bra och mysig lördag där du tillåter dig att helt gå upp i nuet och inte tänka på framtiden.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inte mycket att göra åt den situation som du befinner dig i. Du har själv målat in dig i det här hörnet och nu får du vackert ta konsekvenserna av ditt agerande. Under lördagskvällen får du höra lite uppmuntrande nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Det finns inte så många som kan skryta med att vara så populär som du är just nu. Njuta av all uppmärksamhet för det är lite av Skyttens livsluft. Du trivs bäst när du är i händelsernas centrum. Kvällen bjuder på en oväntad flirt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är helt klart din lördag. Allt går till och med över dina förväntningar. Efter en period där du delvis har haft det tufft så förtjänar du att få känna dig oövervinnelig om än bara för en dag. Njut av en oförglömlig lördag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du passar på att skryta lite för en vän, men det får du tillbaka ganska snabbt. Din vän vet att du tenderar att försköna vissa historier och hen kan inte låta bli att pika dig för det vid precis fel tillfälle. Kvällen blir roliga och lättsam. Goda nyheter förgyller den här lördagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är så irriterad på en vän så du tror att du ska explodera, men du håller ändå känslorna inom dig. Egentligen handlar det om att du inte vill bli osams med din vän, men om du inte säger ifrån kommer du bara bli mer irriterad och det är inte bra för er relation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons