Söndag 15/12

15 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det händer mycket den här söndagen, så pass mycket att det kan ta ett tag att smälta alla intryck. Dagens tips är att gå upp i nuet, njut av dagen och försök att reda ut dina känslor och reaktioner vid ett annat tillfälle.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att vila och ta det lugnt. Du slappna av och njuter av att slippa stressa. En kollega kommer med nyheter angående jobbet, men du väljer att inte bli upprörd utan skjuta dina känslor åt sidan till måndag istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir intresserad av ett rykte som du får höra men det verkar vara omöjligt att räkna ut vem som startat ryktet eller hur mycket sanningen det ligger i det. Ju mer du forskar i det här ju svårare är det att få någon verklig klarhet i det.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir inte riktigt som du hoppats. Du vill gärna spendera den här dagen med en viss person, men omständigheterna gör att ni ser ytterst lite av varandra och det grämer dig. Hen är i dina tankar ständigt just nu, men du vågar inte riktigt visa dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att göra rätt för sig. Du har en släkting som jämt ställer upp för dig och backar dig i allt och idag har du möjlighet att återgälda lite av hens lojalitet. Dagen kretsar en hel del kring din släkting och hur du kan hjälpa hen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och omväxlande. Hela söndagen verkar kretsa kring julen, adventsmys och pyssel. Oavsett om du tillbringar dagen på stan tillsammans med dina vänner eller hemma med familjen så blir det en dag som ger dig massor av energi.

Vågen 23/9-22/10

Du är skyldig en vän en tjänst, men det hen begär av dig tycker du är lite magstarkt. Du förklarar vad du känner för din vän och det kan leda till att en konflikt blossar upp mellan er. Kvällen blir befriande lugn och harmonisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om ett vad som du är på väg att vinna. Du vill inte visa hur glad du är för du vill inte ta ut segern i förskott men inom dig så jublar du. Underdagen ställer en bekant en underlig fråga som får dig att börja fundera en del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är orolig för din vän som drar sig undan dig. Du märker att hen är irriterad men du har svårt att säga på vad hen retar sig. Du försöker att lyfta ämnet men få bara ett mummel om att allt är okej till svar. Ibland kan det vara bra att framtvinga en reaktion.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är nöjd med din insats den här helgen och du känner dig lugn och trygg idag. Det blir en trevlig söndag där du ägnar dagen åt lite kulturell upplevelse. Under dagen får du roliga nyheter som rör en tävling, ett projekt eller någon annan utmaning av något slag. Kvällen blir på tok för sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar mycket på hur du ska kunna hjälpa en vän som behöver lägga upp en plan inför kommande år. Du vet att hen fördrar att gör allt på egen hand, men du vet också att det kan vara bra att få lite hjälp ibland.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker inte ens idag. Du vill bara vara med familjen och du undviker alla kompisar eftersom du känner en så stor press att vara social när du helst av allt vill krypa ned i sängen igen. Kvällen blir bättre än dagen, då börjar du piggna till igen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons