Fredag 30/12

30 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag försöker du hitta något speciellt att ha på dig till nyår. Det finns en person som du gärna vill träffa, men du vill att det ska ske på ett sådant sätt att det ser ut som en slump även om du planerar det här mötet noggrant.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en aktiv måndag där du vill hinna med både rolig saker och saker som måste göras. Under dagen får du mycket gjort och du är nöjd med dig själv. Kvällen handlar om att förbereda nyår, antingen genom att laga mat, städa eller att göra dig själv riktigt fin.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en vän idag. Hen har begärt hjälp med mycket den senaste tiden och du vet att du egentligen är alldeles för snäll som säger ja, men hen lyckas alltid vira dig kring sina fingrar. Kvällen blir rolig, men lite för sen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara effektiv. Du har bokat in en hel del måsten den här dagen och det gäller att du hinner med allt. Under dagen försöker du luska ut om en viss person är hemma på nyår eller inte. Du skulle gärna vilja träffa hen eftersom hen ständigt är i dina tankar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om att vara bestämd och om att inte ge med sig bara för att en släkting blir ledsen när du säger nej. Hen vill gärna fira nyår med dig, men du har andra planer och dem vill du inte missa.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn och harmonisk söndag där du ägnar stora delar av dagen till att göra fint hemma. Du gillar att dekorera och fixa, särskilt om du firar nyårsafton hemma. Delar av dagen handlar om att komma i fysisk form genom promenad, yoga eller nyttig mat. Du vill ladda inför årets sista natt.

Vågen 23/9-22/10

Du vägrar att medge det men du har blivit lurad. Du, en Våg med exceptionellt bra människokännedom har blivit duperad av en persons ytliga charm och smidiga argument. Nu när du inser vad som hänt så svider det lite extra att du var så säker på dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir ganska harmonisk. Är du ledig ägnar du delar av dagen åt en hobby och andra delar åt att försöka hitt den perfekta nyårs klädsel. Du brukar inte vara så fåfäng, men i år finns det en person som du gärna vill imponera på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Oavsett om du är hemma på nyår eller firar på annan ort så blir det en händelserik måndag där du råkar ut för en massa konstiga saker. När du försöker förbereda för årets sista dag så träffar du på gamla vänner, väcker liv i känslor som du trodde hade dött och dessutom hamnar du mitt i ett triangeldrama.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om saker som du tycker om. Det blir en blandning av att vara social med släkten, shopping och hemma SPA. Har du möjlighet så träffar du dina vänner en sväng på kvällen eller så passar du på att träna så du känner dig fin för årets sista dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir aktiv, du har många saker som du vill hinna med, men du vill inte stressa eftersom du samtidigt har en del nöjen inplanerade den här dagen. Kvällen handlar om att fixa det sista inför årets fest, oavsett om den är hemma eller om du är bortbjuden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns några saker som du ångrar med 2019, en av dem är att du inte varit helt ärlig mor en person som du tycker mycket om. Idag tar du mod till dig och visar vad du känner vilket blir både en lättnad och lite skrämmande på samma gång eftersom du inte får någon omedelbar respons.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons