Fredag 3/1

03 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du möjligheten att göra en vän lite extra glad, Du vet precis vad den här personen gillar och av en slump snubblar du på en möjlighet att glädja hen lite extra. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Du har möjligheten att få se lite nya miljöer idag så passa på. Det har varit en lång vinter så du behöver få inspiration från olika håll. Eftermiddagen bjuder på skvaller och roliga upplevelser. Kvällen blir senare än du känner att du egentligen orkar med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska envis idag och det hjälper dig när du stöter på ett knepigt problem. Konsten att lyckas lösa det här dilemmat ligger i tålamod och envishet. Eftermiddagen bjuder på roliga utmaningar och en del tankeverksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är svartsjuk just nu, men du vet inte riktigt hur du ska hantera dina känslor, särskilt inte om du är singel. Du har fått reda på att en vän känner på samma sätt som du för en viss person och det blir extra jobbigt för dig eftersom du inte avslöjat dina känslor för din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lugn och harmonisk dag där fokus ligger på att göra små saker och att inte stressa. Under eftermiddagen försöker du komma ikapp med ett projekt som har med medvetenhet och miljötänk att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du har fått en dålig start på en ny relation med en kollega. Här gäller det att försöka stryka ett streck för det som varit oh gå vidare utan att älta era problem. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa en vän hur mycket hen betyder för dig.

Vågen 23/9-22/10

Är du ledig så ska du passa på att göra en kortare resa eller utflykt idag. Om du arbetar så tar du det lugnt, du har ingen anledning att stressa särskilt mycket just nu utan du fokuserar på en sak i taget. Eftermiddagen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött på din väns undanflykter eftersom du vet att det bara är ursäkter för att slippa saker som hen tycker är jobbiga. Det är svårt att konfrontera en konflikträdd person, men ibland måste man försöka ändå för konflikten försvinner inte bara för att en person inte vill prata om den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om familjen och om att söka trygghet i det du har. Det blir en harmonisk fredag där värme och närhet är i fokus. Idag så berättar en familjemedlem en sak för dig som gör dig väldigt förvånad. Det handlar om att hen har utvecklat känslor för en av dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ger du järnet och du har riktigt roligt. Det var länge sedan allt flöt på så här bra och du känner att du verkligen får en nystart inom ett område som du lägger ned mycket tid på. Du når framgångar och av någon anledning blir du populär bland dina kollegor. Kvällen blir trevlig och social.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att hantera en konflikt på och du försöker få två kollegor att förstå att de måste prata med varandra inte om varandra. Ibland blir du förvånad över hur vuxna människor kan bete sig så barnsligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att uttrycka vad du känner i ord. Egentligen vill du vara ifred och få tid att fundera ut hur du ska göra nu. Nu vet du vad du känner men fråga är om du vågar agera på de känslorna eller om du kommer försöka trycka undan dem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons