Måndag 6/1

06 jan, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen blir du rastlös, särskilt om du är ledig. Du aktiverar dig gärna utomhus den här dagen. Den friska luften ger dig perspektiv och får dig att inse vad som är viktigt i livet. Kvällen blir informativ.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en behaglig måndag där du hinner komma ikapp mentalt. Är du ledig så umgås du med din familj och pysslar i hemmet. Det kan hända att du tar upp en hobby som du inte hunnit med under hösten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del räkningar att göra upp med den här måndagen. Det har blivit en dyr december och nu behöver du göra upp en budget för att saker inte ska skena iväg helt. Under slutet av dagen kan du få nyheter som rör en förändring på jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är irriterad på en vän för att du tycker att hen kommer med riktigt dåliga nyheter nästan hela tiden. Din vän ser dig som ett bollplank för dina problem, men du tycker att det skulle vara trevligt om hen var lite mer positiv i din närhet. Var ärlig mot din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns utrymme för frihet när det kommer både till arbete och till ett fritidsintresse den här dagen. Schemat är ovanligt blankt och du kan göra lite vad du vill. En vän har kärleksbekymmer och du tar på dig att lyssna när hen häver ur sig allt hen har på hjärtat.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som använder dig av logik och förnuft i nästan alla situationer utom när det kommer till kärlek. När det gäller känslor blir du totalt irrationell och agerar utan att tänka dig för viket ofta försätter dig i pinsamma situationer. Du råkat ut för en sådan situation idag.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du en omväg för att slippa möta en person som du blivit sårad av vid upprepade tillfällen. Du skäms lite över ditt beteende, men samtidigt så kan du inte rå för att du känner dig så sårbar så fort hen är i närheten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg och frustrerad på en släkting som lyckats försätta sig i en omöjlig situation och som nu vänder sig till dig för att få vägledning. Du har redan förvarnat hen och att det här kunde hända om hen inte såg upp och nu vill din vän att du fixar problemet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en ganska lugn måndag att se fram emot. Du har umgåtts mycket med dina vänner den senaste tiden, men det finns en person som du saknar för hen har varit bortrest. Nu försöker du hinna med och träffa hen innan vardagen sätter igång igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite försiktig i dina uttalanden till en chef eftersom du inte helt litar på hen. Idag får du höra ett rykte som bekräftar dina misstankar och du är nöjd över att kunna läsa den här personen så bra. Dagen bjuder även på ett positivt formbesked. Kvällen handlar om vänskap, kärlek och lojalitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket som du vill hinna med idag så det gäller att hålla högt tempo redan från morgonen. Du får goda nyheter som rör en vän eller släkting underdagen och du hinner även kolla lite på en tjänst på du är intresserad av.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen så får du möjligheten att rätta till ett missförstånd, men det är tveksamt om du tar den här chansen. Du är ganska nöjd med det kaos som det här missförståndet skapat eftersom det gynnar dig helt klart.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons