Torsdag 7/1

07 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir kanske lite annorlunda. Saker ändras den här dagen och du är tvungen att acceptera förändringarna oavsett vad du gillar dem. Du har inte riktigt vant dig vid det nya normala, för dig är alla hinder en ständig påminnelse om vad du missar. Försök att se vad du vinner på situationen istället.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska trevlig dag som handlar om en del saker som måste göras men också om små nöjen. För dig är det viktigt att kunna njuta av dagarna även om du är begränsad både ekonomiskt och i vad du får göra. Kvällen blir rolig och lockar fram skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fantiserar om vad som komma skall och det upptar så mycket av dina tankar att du nästan missar något fantastiskt som inträffar idag. Det här är något du måste vara uppmärksam på för det handlar om något litet, men ändå väldigt stort.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad på en vän eller din partner för att du tycker att hen ställer för många krav på dig. Kräftan är en väldigt hemmakär person som skulle offra nästan allt för sin familj, men samtidigt kan du vara väldigt egocentrisk och sätta dina egna behov i främsta rummet, något du gör idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att undvika fallgropar och om att försöka nöja sig med saker som det är. Just nu har allt stagnerat, även din utveckling på arbetet. Det mesta går på rutin och det är något som Lejonet hatar. Du vill ha förändringar, drama och fyrverkeri i ditt liv, men just nu händer det inte mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen blir ganska normal, lite för normal för din smak. Du är inte riktigt redo för vardagen ännu utan du skulle behöva få lite mer ledighet. En person som beundrar dig i smyg kanske äntligen vågar visa vad hen känner.

Vågen 23/9-22/10

Just nu orkar du inte med så mycket drama, men dina vänner tycks fylla sina liv med onödiga komplikationer som de sedan förväntar sig att du ska lösa. Du är less på att ständigt medla och försöka hitta kompromisser. Idag blir du ordentligt arg på en vän som du tycker utnyttjar dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om frisk luft och om att vara i nuet. Du har planerat för framtiden och du har ältat det förflutna den senaste tiden vilket medför att du inte riktigt tagit tillvara på nuet. Försök att släppa all oro och frustration för en dag. Ta in allt vackert omkring dig istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har ett lite udda intresse som du får mer tid över för just nu. Ditt fritidintresse kan verka barnsligt och föga utvecklande, men för dig är det ett bra sätt att koppla bort vardagen en stund. Kvällen handlar om en rolig utmaning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill gärna höra en väns åsikt om dina planer men samtidigt är du lite rädd att du är för vågad. Din vän tycker att du är genial och att du till och med kunde ta ut svängarna lite till. För att lyckas måste man våga förlora. På kvällen kan ett oväntat samtal väcka en hel del förväntningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skön familjedag där de små sakerna uppväger något som du skulle ha gjort men som blev inställt. Just nu så händer det inte så mycket i ditt liv så du passar på att ta till vara på guldkornen i vardagen. Idag tar en gammal vän kontakt med dig och det gör dig både glad och förvånad.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en rastlöshet i ditt tecken som gör att du lätt blir grinig och irriterad på dina närmaste. Om du har en hund eller på något annat sätt kommer ut i naturen ett par timmar kan du tygla din värsta frustration. Naturen har en lugnande och helande inverkan på dig

Annons