Lördag 16/1

16 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att ta till vara på ledigheten och att njuta av de små nöjena i livet. Det blir en skön och lugn dag med fokus på att njuta av att umgås med vänner och familj. Kvällen handlar om en ganska otrolig nyhet.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska intensiv lördag att se fram emot. Det positiva är att den går väldigt fort och att du känner dig effektiv. Idag umgås du med en kollega eller vän som brukar kunna överraska dig med lite småtrevligt skvaller. Kvällen blir lugn och skön.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att tänka framåt den här lördagen. Under lång tid har du helt gått upp i nuet, men det är dags att faktiskt våga planera framåt. En familjemedlem har ett ganska annorlunda förslag om en gemensam semester.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir mycket att tänka på en här lördagen. Efter att ha utmanat dig själv på olika sätt så anser du att du är i behov av att få vila upp dig. Ödet har andra planer för din del så se till att vara beredd på det oväntade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tänker mycket på en person som du sprang på av en slump i veckan. Ni har inte haft så mycket kontakt det senaste året men du känner att du skulle vilja göra något åt situationen. Problemet är att du inte vet hur du ska kunna ta kontakt och föreslå att ses utan att det bli konstigt och stelt.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en indikation på att du kanske känner dig lite hängig just nu. Lyssna på din kropp och stanna hemma om du mår dåligt. Ha inte dåligt samvete för att du måste boka av aktiviteter, din och andra personers hälsa är viktigare än alla löften.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och lite annorlunda lördag som fokuserar på utomhusaktiviteter. Det kan vara kallt så se till att klä dig efter väder så att du inte blir sjuk. Ditt horoskop pekar på att du har lätt för att dra på dig infektioner just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ett intressant ämne att diskutera den här lördagen, men det är viktigt att du är öppen för din väns synpunkter och inte bara försöker driva igenom din egen åsikt. Det här kan vara något av en prövning för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en innehållsrik och intressant lördag där du aktiverar dig mer än du brukar. Den här årstiden finns det få saker som kan få dig utanför dörren, men lite sol och snö kan ha en positiv inverkan på dig. Dagen handlar främst om familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan inte säga nej till en vän idag fast du försöker. Den här personens charm i kombination med din svaghet för hen gör att du finner dig mitt upp i ett äventyr innan dagen är slut. Njut av att vara impulsiv, det brukar du sällan hinna med.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen kan antingen bjuda på utomhusaktiviteter eller inomhusmys. Mycket beror på hur kallt det är. Vattumannen brukar gilla att vara ute i naturen, men du tål kyla ganska illa så blir det för kallt så stannar du inne. Dagen handlar även om positiva nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att jämföra dig med andra, men idag är du tvungen. Du befinner dig i en situation där du måste kunna jämföra för att få fram ett rättvist resultat. Försök att ändå se det som en personlig utveckling och fokusera på dig själv även om du måste väga in andras prestation.

Annons