Tisdag 19/1

19 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du lätt för att falla för smicker. En vän vill att du ska hjälpa hen, och du vet mycket väl att hen manipulerar dig, men du kan ändå inte stå emot. Den här personen har dig lindad kring sina fingrar.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir inte fullt så jobbig som måndagen. Du är på ovanligt gott humör och du känner dig utvilad. Idag så tampas du med en chef med väldigt starka åsikter. Det är egentligen inte ditt arbete det handlar om men du blir ändå indragen i den här diskussionen. Här gäller det att vara diplomatisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen kan du hamna i en annorlunda situation och då vet du inte riktigt hur du ska agera. Det finns ingen given mall att förhålla sig till. Här är det magkänsla och intuition som gäller. Använd dig av din förmåga att läsa människor.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen tar du tag i ett projekt som du undvikit en lång tid men nu går det inte längre. Det här betyder att tisdagen kanske inte blir så upplyftande eftersom du tvingas jobba med något som du tycker är jättetråkigt. Det du kan göra är att försöka ha en positiv inställning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen går fortare än du vill. Det har varit ganska mycket jobb den senaste tiden och du hinner inte riktigt med på utsatt tid. Här kan du antingen välja att sänka ribban på dina ambitioner eller svälja det sura äpplet och jobba över.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du resonera med en kollega som uppför sig väldigt omoget. Hen blir fem år när hen hamnar i konflikt oavsett hens riktiga ålder. Tänk på att om en person beter sig som en femåring så bör du hantera hen som ett barn. Var bestämd och visa att du kan vara den vuxna.

Vågen 23/9-22/10

Det blir ganska stressigt idag och det ogillar du. Vågen har svårt att hantera stress som du inte tar på dig frivilligt. Om det är du som har kommandot så är det inga problem, men är det någon annan som håller i rodret så blir du nervös och har svårt att fokusera.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om privata relationer och om att du måste kunna vara öppen med hur du känner. Du har en förmåga att stänga in både positiva och negativa känslor för att du inte vill verka överdriven och teatralisk. Din vän har svårt att läsa av dig så försök med att berätta hur du känner det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din kollega är ingen tankeläsare så du har ingen anledning att blir sur för att hen inte gör något som du tycker hen borde ta tag i. Om du öppnar munnen och förmedlar dina åsikter kommer du att märka att ert samarbete förbättras betydligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om ett test och en utmaning. Det blir en tuff, men i slutänden givande dag. Det hårda arbete som du lagt ned den senaste månaden kommer att ge resultat. Det här blir en bekräftelse för dig att envishet och disciplin alltid lönar sig i längden.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en indikation i ditt horoskop att du håller på att bli sjuk. Det verkar röra sig om en hederlig förkylning som du dragit på dig efter helgens aktiviteter Här gäller det ändå att stanna hemma och ta hand om dig själv. Ingen kommer att uppskatta att du jobbar om du är sjuk.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att avgöra din väns humör idag. Hen går väldigt mycket upp och ned just nu och du går på helspänn. Du har försökt lyfta det här ämnet med din vän men hen är inte mottaglig för någon typ av kritik, inte ens från dig.

Annons