Lördag 23/1

23 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen tar du en stor risk som verkligen kan löna sig om du bara har lite is i magen. Du brukar vara bra på att tänka ut strategier och idag kommer den kvaliteten väl till pass. Lördagskvällen bjuder på värme och vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen slappnar du av. Du njuter av att umgås med familjen och bara tar det lugnt. Om du är tvungen att arbeta den här dagen så ser du till att inte stressa. Kvällen handlar om små, enkla nöjen som matlagning och om att umgås med dina nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ett frågetecken över den här dagen. Det handlar om ett beslut som du i princip är tvungen att ta men som du inte är riktigt redo för ännu. Under eftermiddagen passar det bra med alla former av utomhusaktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och stimulerande lördag där du har fullt upp. Det enda som kan vara lite problem är att du kanske inte får vila så mycket som du skulle behöva den här dagen. Under kvällen kommer ett rykte at bekräftas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undanhåller din vän viktiga saker och det gör det för att skydda dig själv. Tänk på att en relation aldrig kan bli stark om man inte kan vara ärliga mot varandra. Du har två vägar att gå, antingen börja öppna upp dig eller dra dig undan den här relationen innan du trasslar in dig värre.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i ett projekt hemma som du varit ivrig med att sätta igång. Det blir en härlig och produktiv dag där du känner du ovanligt harmonisk. Under eftermiddagen ska du passa på att vara lite utomhus. Du har ett nära samband med naturen och problemen tycks rinna av när du är utomhus.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en hel men och med ett projekt som du är på väg att starta upp. Det handlar om att du måste tänka dig för och inte vara så impulsiv. Det ligger nära för dig att följa ditt hjärta utan att tänka dig för innan.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen handlar om utomhusaktiviteter, vänskap och om personliga utmaningar. Idag testar du dina gränser på flera sätt och det är bra för dig. Den senaste tiden har du satt särkerhet och försiktighet i första rummet, något som rimmar illa med din grundpersonlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant lördag där du inte får som du vill, men du upptäcker att det du inte ville göra faktiskt är roligare än ditt första val. Ibland är det bra att vara lite flexibel och bara följa med strömmen. Idag hör du något som gör dig lite upprörd.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en harmonisk dag som handlar om att ta hand om sig själv och spendera tid med familjen. Du njuter verkligen av den här dagen. Eftermiddagen ägnas med fördel åt familjeaktiviteter. Kvällen blir lite livligare än du tänkt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra den här lördagen, därför blir det extra mysigt när du är klar med alla dina åtagande och äntligen kan koppla av. Kvällen handlar om god mat, att planera sommaren och om att umgås.

Fiskarna 19/2-20/3

Du måste inte göra som dina vänner, det går bra att stå upp för sina åsikter även om det innebär att gå emot vissa personer. Idag är en bra dag att visa hur stark du kan vara. Det handlar om något som du tror starkt på och det ska du visa.

Annons