Fredag 12/3

11 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om etiska värderingar och om moraliska val. Det blir en tuff och utmanande dag där du tvingas ifrågasätta vissa av dina grundvärderingar. Det kan vara tufft att inse att du har haft en massa fördomar som du inte ens förstått att du gått och burit på.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att få och ge energi. Det blir en härlig och ganska annorlunda fredag där du lär dig förvånansvärt många nya saker. Din snabba uppfattningsförmåga och din vilja att testa på nya områden både förvånar och gör din chef glad. Det är en energi från Mars som gör dig så flexibel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte så som du räknat med att den ska bli, men om du bara är öppen för nyheter så kan det bli en ovanligt bra fredag. Du får höra nyheter som hjälper dig när du ska planera framåt på jobbet. En kollega verkar hängig men vill inte gå hem och det gör dig frusterad.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du lyssnar inte på de goda råd du får idag trots att du borde gör det. Du är alldeles för upptagen med att göra det du själv anser är rätt för att kunna ta in någon annans tips och idéer. Det kan leda till att du får extrajobb som du kunnat undvika om du bara lyssnat på din kollegas erfarenheter.

Lejonet 23/7-22/8

Det går lite segt idag. Du hade hoppats på att jobbet skulle flyta på smidigt, men istället så bidrar varje uppgift du tar dig an med ett visst motstånd. Ibland är det bra att ha den här typen av dagar. Det gör att du blir mer tacksam när du är inne i perioder då allt går som det ska.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del praktiska saker som du måste hinna med innan du kan ta helg. Ju noggrannare du planerar den här dagen ju lättare kommer du igenom dina uppgifter och då kommer du också hem lite fortare. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om olika typer av värderingar och om att kunna fatta beslut på lite fakta. I vanliga fall är Vågen ganska velig och det blir knappast bättre attt du har så lite underlag att gå på. Hela situationen gör dig väldigt nervös och irriterad.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill så mycket den här dagen, men det är inte säkert att det finns tid att göra allt du planerat. Sänk ribban på dina ambitioner lite och försök att göra färre saker bättre än fler saker halvbra. Kvällen kretsar kring familjen.

Skytten 22/11-21/12

Det finns ingen anledning till att du ska säga nej till en vän som ber dig om hjälp, men ändå kommer du på dig själv med att försöka hitta en ursäkt för att komma undan. Det handlar om ren och skär lathet. Du vet att det din vän vill att du ska hjälpa till med är tidskrävande och jobbigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har vissa saker som du måste göra och då gäller det att planera för att hinna med. Som tur är så är Stenbocken av naturen ganska strukturerad och du har antagligen en plan för den här dagen. Kvällen kan bjuda på en verklig överraskning i form av att en hemlig beundrare plötsligt ger sig till känna.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du har så mycket som du måste hinna med, men risken är stor att du glömmer hälften om du inte skriver ned dina prioriteringar. Du har en vision av att du kan hålla allt i skallen men i själva verket är du ganska lättdistraherad just nu. Kvällen blir riktigt mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara ganska envis om du har inflytande från jord i ditt tecken och det har du just nu. Idag får du verkligen användning av den här envisheten. Den hjälper dig att tuffa på trots alla små problem som du stöter på längs vägen. Kvällen handlar om ett etiskt dilemma.

Annons