Tisdag 16/3

15 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en dag då du måste tänka på om du gör rätt eller fel. Just nu är detaljerna det viktigaste. Sarvar du med dem så går det mesta galet. Under dagen får du nyheter som rör en nära vän och hens problem. De här nyheterna är in direkt oväntade men ändå inte välkomna.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ganska rolig. Det är lite fredagsstämning över den här dagen och tiden går fort. Idag får du oväntad hjälp med något som annars brukar ta upp en hel del av din tid. Under eftermiddagen får du möjligheten att planera ett evenemang av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det inte bara du som behöver få hjälp med ett klurigt problem. Det verkar som flera av dina kollegor stött på samma typ av hinder. Den hjälp ni får är högst oväntad men ändå väldigt välkommen.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker förhindra en person att begå ett misstag igen, men risken är att hen blir arg på dig istället för att bli tacksam över din hjälp. Under eftermiddagen finns det ett dilemma som behöver din odelade uppmärksamhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

En bra dag att göra fynd på, särskilt om du letar efter en present åt någon annan. Under eftermiddagen försöker du få rätsida på en konflikt mellan två släktingar. Som det är nu förstår du inte ens varför de här två är osams.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att komma igång med något som du borde ta tag i idag. Det handlar om en uppgift som är knutet till något som egentligen rör framtiden. Det som är viktigast just nu är egentligen ett beslut som du ska fatta, allt annat kan vänta ett tag till.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att tänka praktiskt idag. Dina idéer är fantasifulla, kreativa men knappast särskilt rationella. Om du ska få dina visioner att fungera så måste du bryta ned dina idéer i mindre delar och sätta upp ett eller fler delmål.

Skorpionen 23/10-21-11

Du resonerar med en person som inte gillar din typ av logik. Även om hen förstår hur du menar så håller hen inte alls med dig. Det handlar till stor del om att du kanske ställer lite för höga krav på personen ifråga. Sänk ribban på dina förväntningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet inte att du är ute på hal is idag, men det är du. Du har sagt eller gjort något som irriterat en person med stort inflytande och det finns en risk att hen använder sig av sin makt för att göra ett utspel mot dig. Var försiktig, du har lätt för att trampa människor på tårna just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om ett enkelt ja eller nej men för dig är saker sällan så okomplicerade att du kan svara med ett så kort svar. Under eftermiddagen händer något som får dig att ta en annan riktning i ett val som du är på väg att göra. Kvällen blir ganska vilsam.

Vattumannen 20/1-18/2

Du driver på dig själv idag för att hinna med så mycket som möjligt. Du känner en stark press på dig själv att prestera. En av dina chefer tycker att du är lite väl hård mot dig själv och att du borde försök slappna av lite mer.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något inställsamt över ditt tecken idag. Du har mött en person som du väldigt gärna vill göra ett gott intryck på men hen är inte särskilt lätt att imponera på så du måste verkligen anstränga dig för att visa hur mycket du kan.

Annons