26 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att komma ikapp. Du har verkligen hamnat efter med något som du skulle göra och du är inte ens riktigt säker på hur det gick till. Under eftermiddagen och kvällen får du roliga och efterlängtade nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska intensiv på ett bra sätt. Tiden går fort och du har många järn i elden den här dagen. En chef ger dig ett positivt feedback som gör dig stolt. Under dagen märker du att ditt sätt att jobba ger mer och mer utdelning vilket blir en rejäl självförtroende boast.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga mellanting idag utan antingen kör du på i ett rasande tempo eller så är du så seg att du knappt orkar göra någonting. Till en viss del beror dagsformen på hur intensivt det varit på jobbet. Kvällen handlar om en idrott eller en hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska lugn idag trots att du känner att du borde vara nervös. Du vet att dina kunskaper kommer att testas under dagen och nu är det upp till dig att se till att prestera. Kvällen blir ganska lugn. De behöver få komma ned i varv efter dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du argumenterar mycket med en när person just nu och du känner själv att er relation inte är den sundaste. Kanske har ni varit på varandra för mycket den senaste tiden. Underskatta aldrig värdet av lite distans då och då.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som mer än gärna vill visa vart skåpet ska stå. Du har alltid varit bestämd av dig men en dubbel jordinfluens gör att du är nästan omöjlig att samarbeta med. Det bästa du kan göra att jobba själv så att du slipper att dina kollegor lägger sig i. Kvällen blir lugn.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett visst motstånd till allt som är tungt och monotont i ditt tecken idag. Du vill verkligen inte anstränga dig och du gör ditt bästa för att slippa undan saker som du tycker verkar jobbiga. Det här märker en kollega och det kan skapa en viss irritation.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen har du en del saker som bör bli gjorda tidigt men i övrigt en ganska bekväm dag. Eftermiddagen handlar om impulsshopping och om att göra ett fynd. Det blir en riktigt lyckad dag och en ännu bättre kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har vissa svårigheter att ta till dig information av en person som du tycker är fruktansvärt tråkig. Varje gång hen öppnar munnen som tonar du ut. Det här är jobbigt eftersom hen sitter inne med kunskap som du skulle behöva.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om personlig utveckling och om att vara nöjd med det du presterar. Det blir en bra och produktiv dag där du får en hel del gjort. Eftermiddagen handlar om att kompromissa med en släkting som kan vara lika envis som du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Du pratar en hel del idag men du får inte så mycket gjort som du skulle önska. I det stora hela är det mest åsikter som ventileras men inga konkreta beslut som fattas vilket gör att delar av den här dagen känns rätt bortkastad. På kvällen ägnar du dig åt sport eller träning för att få ut din frustration.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lugn dag där du inte får så mycket gjort. Det handlar om att du är lite disträ och att du har svårt att fokusera. Under dagen får du hjälp av din chef att starta upp ett nytt projekt. Det här känns på svårt, spännande och utmanande på samma gång.

Annons