Fredag 7/5

07 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du att ta det lite lugnare. Det har varit ett ganska intensivt tempo hela veckan och du känner att du inte har energi nog att försätta på samma sätt. Kvällen handlar om att ta helg mentalt och om vänner.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen slappnar du av. Du tar en sak i taget och du njuter faktiskt lite av att se det resultat som du åstadkommer. Kvällen handlar om att du känner att du är helt och fullt på banan igen efter att ha varit lite hängig till och från i nästan en månad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en härlig entusiasm i ditt tecken idag. Du vill verkligen visa att du är en person att räkna med i alla lägen. Lägg till fredagsmys på jobbet och ett allmänt soligt humör bland de flesta kollegor så blir summan av dagen riktigt bra.

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen blir en välförtjänt paus i en period som är ganska krävande. Även om det finns att göra på jobbet så satsar du på en sak i taget och att inte stressa. Hemma har du ett projekt som du vill bli klar med innan du kan ta helg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen flirtar du ganska mycket med en kollega. Från din sida verkar det inte vara så allvarligt menat, det handlar mer om att du vill se hens reaktion än att du är intresserad på riktigt. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra fredag, men för de dig är de flesta fredagar bra eftersom du gillar stämningen den här dagen. Det finns ett liv och en glädje i ditt horoskop just nu. Under eftermiddagen får du chansen att imponera på en chef med en av dina intelligenta iakttagelser.

Vågen 23/9-22/10

Det händer mycket i ditt liv just nu och ibland har du svårt att hänga med i tempot. Du har så mycket du vill hinna med både privat och på jobbet att det lätt blir lite väl stressigt. Eftermiddagen handlar om att unna dig själv något du längtar efter.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du att inte fundera så mycket på vissa konsekvenser som ett agerande från din sida kan få. Du visste från början att det här var lite av en chanstagning, men samtidigt så tycker du att möjligheten väger upp risken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du uttrycker dig lite vagt idag och det gör du med flit. Du vill se hur bra din vän är på att läsa mellan raderna. Svaret kommer ganska omedelbart, hen uppfattar i stort sätt alla signaler som du sänder ut. Hen kan dig utan och innan.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är du ganska trött. Veckan har varit väldigt intensiv och gårdagen blev lite senare än du tänkt dig. Trots det så känner du en glädje för att det är fredag. På kvällen hittar du ny energi när du får ett förslag på en aktivitet som du tycker verkar kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är i en förhandlingsposition just nu så utnyttja det till din fördel. Det är inte så ofta som du kan skryta med att dina chefer kastar sig efter dig men det verkar vara fallet just nu. Kvällen fokuserar på familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att ljuga för en vän eftersom du avskyr lögner. Du vet att hen skulle må bättre om du inte sa sanningen och du funderar på hur du ska kunna undvika att vara ärlig utan att ljuga. Det blir en svår balansgång.

Annons