Måndag 17/5

17 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att anpassa sig. Det blir en intressant och utvecklande dag där du får lära dig en hel del, inte bara om hur du själv reagerar i vissa situationer utan hur andra beter sig när de känner sig pressade.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir som vanligt intensiv, men den blir bättre än förra måndagen. Du känner att du har mer kontroll på vad du gör och du börjar också kunna strukturera upp saker på ett sätt som underlättar arbetet. Kvällen handlar om att komma ut i den friska luften.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att hantera din stress på och idag väljer du att försöka hålla dig undan dina kollegor så att du inte ska bli onödigt kort i tonen bara för att du känner dig pressad. Kvällen handlar om en sport eller en hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Att vara på hugget innebär att du känner att utvecklas. Du får mycket gjort idag och du lär dig bra knep som kan spara tid. För dig är det viktigt att känna stimulans, särskilt på jobbet eftersom du tillbringar så mycket tid där.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen har du svårt att behärska dig. Du blir lätt upprörd på över att vissa personer inte tar sitt ansvar utan låter merparten av arbetet göras av en kollega. Den här typen av orättvisor skär i hjärtat på det rättvisa Lejonet.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en sak i taget för du orkar helt enkelt inte hålla mer än en sak i huvudet. Du känner dig väldigt trött och du har ingen som helst vilja att göra mer än du måste. Det är i sådana här fall som du ska lyssna på din kropp.

Vågen 23/9-22/10

Det blir lite av ett äventyr idag. I varje fall för den försiktige Vågen. Du utmanas att testa gränser och även om du tycker att det är kul så tycker du samtidigt att det är lite obehagligt. Det som känns tryggt är att du har en kollega med varje steg på vägen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en reservation i ditt tecken som handlar om att du inte riktigt vågar tro på framtiden. Visst finns det mycket som indikerar att en förändring är närstående, men du har blivit så passa skeptisk att du inte tror innan du ser konkreta bevis.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att samla sig och om att tänka framåt. Det har varit en bitvis tung period, men nu börjar du äntligen kunna se det positiva i det som hänt. Du har fått mycket mer tid att utvecklas i lugn och ro eftersom tempot i vardagen har sänkts. Nu när taken börjar öka igen så börjar du känna dig stressad.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir trevlig och social. Du har försiktigt börjat knyta kontakt med några nya kollegor, men du tar ett steg i taget eftersom du kan vara lite blyg och reserverad när det kommer till nya människor. Kvällen handlar om personliga framgångar och om att nå sina drömmar.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir stressig eftersom du har som vanligt bokat in lite många möten eller åtaganden. Du vill hinna med men till och med du, som är en tidsoptimist, inser att det kommer att bli omöjligt. Du måste börja avboka vissa saker.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland så gör du ett felaktigt val, men om du erkänner det så blir det mindre problem än om du håller fast vid att valet är korrekt. Låt inte din stolthet komma i vägen för det som är praktiskt. Kvällen blir trevlig och social.

Annons