Tisdag 25/5

25 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du att ignorera en varningssignal som du får. Tänk på att lita mer på ditt sjätte sinne. Om det säger att något är fel så är det troligtvis något som inte alls stämmer. Kvällen handlar om att ha flyt med något som tidigare varit besvärligt.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen jobbar du på i lugn och ro. För dig blir det en bra dag då du slipper stressa. Du har mycket annat som du vill få gjort så det är skönt att slippa vissa av de vanliga rutinerna till förmån för andra, mer aktuella saker. Kvällen handlar om ett projekt i hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra men ganska stressig tisdag där du inte riktigt hinner med allt som du planerat. Du måste inse att ibland så tänker du lite väl optimistiskt när du planerar din tid och det har du gjort idag. Det du inte har tagit med i beräkningen försenade möten och akuta problem.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att komplettera något som du inte är klar med. Det blir en bra dag där du faktiskt hinner med en hel del saker och har riktigt trevligt på kuppen. En av orsakerna att dagen blir så lyckad är en av dina nya kollegor. Hen gör in dag lite mer intressant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du riskerar en hel del genom att vara den första som öppna upp dig, men samtidigt är det också ett tecken på tillit att våga göra det. Under den här dagen händer det en hel del intressanta saker som kan påverka ditt liv framöver.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du sagt för mycket men en uttalad åsikt är svår att ta tillbaka. Det är bara att stå rakryggad och stå för det du sagt. Alla kan ha kontroversiella åsikter ibland, det beror egentligen mest på vad majoriteten tycker i den grupp du befinner dig i. Kvällen blir trevlig och social.

Vågen 23/9-22/10

Du får som du vill, bara för att inse att det du trodde du vill ha inte alls är det du egentligen behöver. Det här är en vanlig problematik som uppstår när en person drömmer om något som ligger utom räckhåll. Då funderar man inte så långtgående på de drömmar man har. Kvällen handlar om ett löfte.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här tisdagen diskuterar du mycket med en kollega eller en nära chef. Ni har olika åsikter men eftersom respekten mellan er är så pass hög så blir det en ganska bra och givande diskussion på många sätt. Ni båda förändrar ert synsätt lite grann.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen uppstår det livliga diskussioner både hemma och på arbetet. Just nu tänker du mycket och du tycker att det är kul att ventilera dina tankar öppet. Kvällen handlar om att både titta framåt och om att våga tänka utanför boxen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen hinner du med mer än du planerat från början och det ger dig lite utrymme till en viss frihet. Det blir en bra och väldigt lagom dag för din del. Under eftermiddagen ändrar du på något som varit rutin för dig en längre tid. Du vill se om förändringen kan vässa din förmågor ytterligare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du hjälper en yngre släkting att komma i form till en tävling eller en personlig utmaning av något slag. Just nu lägger du ned en stor del av din fritid att hjälpa den här personen och resten av din vakna tid går åt till att blir klar med ett projekt i hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om personliga utmaningar och om att tänja lite på sina egna gränser. Det blir en tuff och jobbig dag men när den är över så tycker du ändå att det känns bra att du utmanade dig själv på det här viset.

Annons