Torsdag 24/6

24 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganska tom. Någon som du håller av har är bortrest eller har flyttat något som börjar gå upp för dig just nu. Även om du visste att det här skulle hända så var du inte beredd på den känslomässiga biten.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir väldigt rörig på många olika sätt Det är så mycket som händer både privat och på jobbet just nu. Listor är att rekommendera annars är risken stor att du glömmer något som är väldigt viktigt. På kvällen somnar du gott och tidigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen vill du försöka avsluta vissa saker på jobbet. Det ser ut som du är på väg in i en längre eller kortare ledighet. Du behöver få den här vilan för att orka med en kommande och rätt så krävande höst.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intensiv men rolig torsdag där du får mycket gjort men det finns också utrymme för både gofika och en massa härliga skratt. Kvällen handlar om att blicka framåt. Du måste vara beredd på att släppa taget om du ska komma dit du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är en lång och kreativ dag som du har att se fram emot. Idag krävs det både taktkänsla, uppfinningsrikedom och en vilja att utvecklas. Kvällen fokuserar på vänskap och på att lita på varandra. Det blir en lite dramatisk kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen har du en del att fundera på. Mycket handlar om kompetens och kompetensutveckling. En chef vill att du läser på, men du har svårt att se vart den tiden som den här typen av egenutveckling ska komma ifrån. Du tycker att din chef begär för mycket.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du avsluta ett projekt som pågått under ganska lång tid. Det kan bli lite avhugget i slutet eftersom du inte känner att du hinner med allt som du vill göra. Kvällen handlar om familjen och kanske en resa.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen blir du upprörd över något som en vän säger eller något som du läser. Du inser att du matats med felaktig information under en ganska lång tid och att det misstaget kommer att kosta både i tid och i pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen försöker du att inte påverka en vän som hen ska vara med på midsommar eller inte. Du vill att hen ska fatta det här beslutet på egen hand, så länge det är rätt beslut enligt dig. Kvällen handlar om familjen och om att planera framåt i sommar.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen försöker du hinna med saker både privat och arbetsmässigt. Det blir en lite stressig dag, men du är ändå nöjd över det som du får gjort. Under kvällen händer något som får dig att tänka om beträffande en kommande utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är oerhört stolt över att en person som du står nära blir utvald till något speciellt. Även om det här är något som du bara är delvis berörd av så känner du ändå att det här är något som är värt att fira. Du överraskar din vän/släkting med en improviserat firande på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en styrka och vilja att bryta mönster hos dig just nu. Vanligtvis brukar du inte vara så här stark i dina åsikter men en planetförändring för med sig styrka från den driva Mars. Utnyttja den här influensen så länge den finns i ditt horoskop.

Annons