Måndag 5/7

05 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du att inte stressa. Är du ledig så är du mer spontan än uppbokad. Du älskar att kunna göra det som faller dig in. Att vara impulsiv är Vädurens sanna natur och det är sällan som du kan vara så fri som du kan under en semester.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om en längre eller en kortare resa. Det blir en bra dag, men den innehåller en hel del väntan. När du äntligen kommer dit du ska så ser du väldigt mycket fram emot god mat och en lång natts sömn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir arg och frustrerad när saker inte går din väg idag. Oftast brukar du kunna bita ihop och ta dig igenom den här typen av motgångar men nu är det för mycket på samma gång för att du ska orka bara streta på. Idag säger du ifrån.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska lång dag och en ännu längre kväll. Dagen handlar om att det är monotont medan kvällen blir raka motsatsen. Du njuter av att kunna vara ute och du kan mycket väl stanna ute hela natten även om du jobbar dagen efter. Just nu så resonerar du inte logiskt, du går på dina känslor istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska bra, men du har inte så kul som du trodde du skulle ha. Ibland är det svårt för verkligheten att leva upp till drömmen och så är fallet idag. Dina förväntningar på dagen aktiviteter var väldigt höga. Kvällen handlar om ett löfte som du förväntas infria.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska bra dag även om det inte händer så mycket. Egentligen är en lugn måndag precis vad du behöver för att komma igång. Du tycker att det är skönt med en stillsam start på veckan och att det sedan trappas upp successivt. Kvällen kretsar kring en hobby och kring relationer.

Vågen 23/9-22/10

Du säger nej vilket kan vara lite ovanligt för dig. Oftast är du en person som hakar på det mesta, men idag så känner du att du behöver få vara ifred med dina tankar. Det finns något som du måste besluta om och du vet att det är ett beslut där du måste väga många för och nackdelar mot varandra.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och utvecklande måndag där du lär dig förvånansvärt många nya saker. Du är öppen för att testa på och då suger du åt dig kunskap på ett helt nytt sätt. Kvällen handlar om blandade känslor och om ett starkt behov att säga nej.

Skytten 22/11-21/12

Du blir riktigt glad idag. Du får nyheter som du längtat efter och de är precis så bra som du hoppats på. Det är inte alltid som dina drömmar och verkligheten stämmer överrens, men idag blir det precis så som du önskat.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen sammanstrålar du med några vänner. Ni har varit borta från varandra en längre tid, men idag så passar det bra att träffas och umgås. Du inser att du saknat de här personerna och du inser också att ert lilla gäng tydligen har utökats i din frånvaro. En upptäckt som gör dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inte bli irriterad på en kollega. Hen har så mycket åsikter om saker som egentligen inte har med hen att göra. Du har försökt att dämpa den här personens vilja att skvallra, men det går inte särskilt bra,

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara motiverad och det är du idag. Du vet precis hur mycket du ska hinna med men för en gångs skull har du en plan på hur du ska få allt gjort i tid. Just nu är du ovanligt organiserad och det trivs du med.

Annons