Lördag 17/7

17 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du variera dina uppgifter hemma så du inte tycker det blir tråkigt. Du känner en stress över allt som du vill hinna med, men om du bara försöker att ta en sak i taget så kommer du märka att livet blir enklare.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lite stressig inledningsvis, men när du äntligen får ordning på allt så känns det enklare. Du har ett bra tempo den här dagen och du drar dig inte för att ta genvägar om du kan. Kvällen handlar om familjen, om att umgås men främst om att hitta nya vägar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du betraktar dig själv lite objektiv idag och det är inte riktigt säkert att du gillar det du ser. Under det senaste året har du förändrats mycket. Det finns en utvecklande sida med pandemin, men du har också blivit väldigt bekväm av dig. Det här är något du vill börja jobba bort.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna visa upp ditt hem för en ny bekantskap, men du är inte säker på att det duger. Det här är en väldigt modemedveten person och du kan i bästa fall kalla ditt hem för mysigt men inte så trendigt. Skäms inte, du kommer att göra succé. Det finns inget bättre en ett personligt hem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska inaktiv dag för din del och det kan göra dig lite rastlös. Du mår bra av att inte hela tiden ha sakeratt göra. Lejon behöver precis som små barn perioder fyllda av ingenting. Tristessen övar dig i att varva ned. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och hemmamys.

Jungfru 23/8-22/9

Idag vidgar du dina vyer ordentligt. Det var länge sedan du tillät dig att tänka så mycket utanför ramarna som du gör idag. Det kan handla om allt från en kortare resa, en aktivitet eller bara att lämna din sociala bekvämlighetszon.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att göra på förmiddagen men i övrigt verkar den här lördagen vara ganska fri. Försök att hitta på något annorlunda. Ge dig själv en chans att upptäcka pärlorna i din omgivning. Kvällen blir ganska monoton, men ändå trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att föreställa dig att du ska kunna bli vän med en ny bekantskap. Ni är så olika och har helt vitt skilda uppfattningar om allt från politik till barnuppfostran. Idag kommer du märka att det är just den typen av vän som du behöver i ditt liv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen tar du inget för givet. Du har höga förväntningar på den här dagen och du vill att allt blir perfekt. Du är en person som kan planera saker noggrant när det passar dina syften. Dagen blir kanske inte helt som du vill men den blir nästan perfekt och det nöjer du dig med.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen unnar du dig en rejäl sovmorgon. Det har varit lite för många sena kvällar den här veckan och du behöver ta igen lite sömn. Kvällen blir inte som du planerat, men om du är öppen för förslag kan det blir både intressant och härlig på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan uttrycka dig lite klumpigt och det sårar en partner eller en släkting. Det var länge sedan som du var så stressad som du är idag och din stress går helt enkelt ut över fel personer. Kvällen handlar om moral och om att främja ett intresse som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del att stå i men det hindrar inte dig från att ha kul samtidigt. Just nu finns det så mycket härligt positiv energi i ditt horoskop att allt du tar dig för blir till en lek och det lockar fram många glada skratt. Du sprider värme omkring dig.

Annons