Söndag 1/8

01 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir skön, lat och problemfri. Du vilar upp dig den här dagen. Oavsett om du är utomhus eller inne så ägnar du söndagen åt det som du tycker om att göra. Idag känner du inga krav på dig själv, du njuter av att bara vara.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant dag eftersom du upptäcker att en vän inte beter sig som hen brukar. Du har anat att den här personen bär på en hemlighet men det är först idag som du får det bekräftat. Trots att du nästan visste om det så bli du ändå på sätt och vis ändå överraskad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har tråkigt och när du är uttråkad så kommer du på dina sämsta idéer. Så är fallet idag. När du drabbas av en genialisk i idé så bör du nog låta den vara eftersom den idén inte kommer att kännas lika smart efteråt. Det är din impulsivitet som spelar dig ett spratt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är som du är idag och det kan du egentligen inte påverka, inte ens om du vill. Det handlar om starka Planeter som har börjat att röra på sig i förhållande till ditt tecken. Det här är egentligen långsamma förändringar med periodvis kan det påverka ditt humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite för försiktig idag och det är rätt så olikt Lejonet. Du brukar inte ha några problem med att ta risker eller utsätta dig för utmaningar men av någon anledning så är du inte så pigg på att ta dig an problem den här söndagen. Det du vill är att vila och att landa mentalt.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan bli väldigt ifrågasättande idag. Det finns en sund nyfikenhet i ditt tecken men det finns också en påverkan som gör att du inte riktigt kan nöja dig med de svar du får. Du väljer att tro att det finns saker som din vän döljer för dig trots att inga tecken indikerar på det.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara naiv och det är du idag. Du väljer att fria framför att fälla trots att din magkänsla säger att det är fel. När det kommer till hjärtat och till dem som står en nära så väljer du oftast att tro på personen ifråga.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är passionerad, målinriktad och ganska envis idag. Det här är alla ingredienser som behövs för en vinnande cocktail. Du lyckas äntligen med något som du gått bet på gång efter gång. Det är en skön känsla att äntligen övervinna det här hindret.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har inte modet att stå upp för dina åsikter idag och det är synd eftersom du är den som representerar de mest förnuftiga resonemanget. Många av dina vänner tenderar att dras med av alla andras entusiasm och då överväger de inte fakta lika noga som de borde göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en avslutning på en härlig helg. Trots att den handlar om någon form av hemresa så blir det ändå en härlig dag. Du njuter verkligen och kramar ur det sista ur den här underbara, oförglömliga helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg och besviken på en person som du trodde var lojal mot dig men som har vänt dig ryggen när du behöver hen. Det här är en person som tidigare visat sig opålitlig, men aldrig mot dig. Du trodde att ni två hade ett speciellt band.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns risker som är värda att ta och risker som du bör avstå ifrån. Idag handlar det om det sistnämnda. Även om du tror att det kan vara värt risken så kommer du snabbt upptäcka att du begått ett misstag. Var lite kall och ha is i magen ett tag till.

Annons