Tisdag 17/8

17 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en underlig men ändå bra tisdag som börjar segt men som slutar i ett väldigt högt tempo. Mycket som sker den här dagen verkar styras av slumpen eller ödet. Du stöter på gamla bekanta, råkar in i ganska absurda situationer och avslutar på en plats som du inte borde befinna dig på.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen tar du en utflykt, särskilt om vädret är fint. Du vill få lite kulturell stimulans så det kan mycket väl hända att du går på ett museum, besöker en kyrka eller tittar in på en vernissage. Det blir en trevlig och lite spontan dag. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du argumenterar emot dig själv idag. Det handlar egentligen om att du inte vet vad du vill och det gör att du velar fram och tillbaka. Genom att resonera med dig själv och lyfta fram både för och nackdelar med de olika besluten så kan du komma till insikt med vad det är du behöver få gjort.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen säger du tvärt nej till en person som du aldrig nekar någonting. Det här sårar hen och gör hen förvirrad. Du vet att du kanske är onödigt brysk mot din vän men det är enda sättet för dig att markera att du menar allvar.

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att din vän vet men båda spelar ovetande. Det handlar om en slags psykisk tävling som går ut på att se vem som krackelerar först. Du är arg, sårad och väldigt mån om att upprätthålla en fasad och din stolthet.

Jungfru 23/8-22/9

Du ligger på gränsen idag och det vet du om men du ser också vikten av att chansa lite för att vinna. Det är så lätt att alltid välja den säkra vägen men då är också vinsten lägre. Kvällen visar att du mognat när det kommer till en relation med en släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du kan säga nej, men du känner dig ändå tvingad att tacka ja. Omständigheterna bakom det här beslutet gör hela situationen komplicerad och får dig att känna dig fångad i en fälla. Kvällen blir intressant och informativ.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra tisdag där du hinner med både saker du planerat och det lilla extra. Du har en massa energi tack vara att det är så nära inpå semestern. Du har verkligen utnyttjat den här sommaren till att ladda dina batterier.

Skytten 22/11-21/12

Det är ingen idé att tjafsa med en chef. Du kommer bara att göra hen irriterad eller rent av arg, något som inte gynnar dig på något sätt. Det är bara att inse att det är hen som bestämmer och du får helt enkelt rätta dig efter det.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen vill du vara lite mer försiktig med att planera saker. Du känner på dig att det kommer hända något speciellt den här dagen och dina föraningar är helt korrekta. Begrav gammalt agg och njut av din tillfälliga seger.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen har du en längre resa som du måste genomföra innan du får träffa vissa efterlängtade personer igen. Det blir en okej dag men en härlig kväll. Dagen handlar om vänskap och frisk luft medan kvällen fokuserar på familj och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen har du fått upp en hyfsat tempo och du känner dig lite piggare. Du har insett att det är viktigt att snabbt komma in i rutiner som både har med träning, mat och sömn att göra. Kvällen handlar om en ekonomisk investering.

Annons