Onsdag 25/8

25 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen tar du hänsyn till en mängd olika faktorer för att kunna lösa en uppgift. En samarbetspartner har varit frånvarande från jobbet men ni löser de flesta problemen via mejl och telefonen. Kvällen handlar om en sport eller en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en väldigt mysig och behaglig dag särskilt om du kan disponera din tid så som du själv väljer. Du har en förmåga att planera långt fram utan att ens tänka på det. Struktur i vardagen underlättar och du är en mästare på att skapa en smidig ordning. Kvällen handlar om vardagslyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir kanske inte riktigt så som du planerat den här onsdagen, men om du bara utgår från de förutsättningar som råder så kommer du lösa dagens problem utan att anstränga dig nämnvärt. Kvällen blir trevlig och ganska social.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig inte riktigt i form och det är viktigt att lyssna på kroppen. Om den säger att du måste vila och ta det lugnt så är det viktigt att du gör det. Under dagen får du information av en kollega och de här nyheterna gör dig oroad. Tänk på att du ändå inte kan göra något åt situationen hemifrån.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att säga vad du känner eftersom du vet att dina känslor är ganska oväntade, i alla fall för den här personen. Oavsett om det är ömhet, värme eller avsky som du känner så är det intensiva känslor och du bör vara uppriktig mot personen ifråga.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inga genvägar idag utan du är noggrann, ambitiös och väldigt organiserad. För dig är det ett bra sätt att arbeta eftersom det ger dig den struktur som du älskar. Blir det för rörigt så hänger inte hjärnan med. Kvällen handlar om att vara snäll emot sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna vara lite bitter, men försök att håll känslorna inne under arbetstid eftersom det kan uppfattas som lite oproffsigt att vara så här giftig. När du kommer hem kan du låta din ironi och dina bittra kommentarer få flöda fritt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser möjligheter som ingen annan uppfattar idag och det ger dig en bra fördel. Just nu handlar ditt arbete inte bara om de vanliga uppgifterna utan även om att kunna hitta och presentera olika utvecklingsområden. Nu när förhållandena börjar stabiliseras så kräver arbetet mer och mer av dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite sen i starten idag och det kommer att ställa till problem under dagen. Det bästa är om du sätter två väckarklockor och kliver upp en halvtimme innan du måste, men du är helt enkelt inte den personligheten som arbetar med säkerhetsmarginaler.

Stenbocken 22/12-19/1

Du undrar vad du har gett dig in på den här dagen. Det blir tufft, utmanande men enormt lärorikt, roligt och du möter nya vänner. För dig handlar dagen om att öva på dina sociala färdigheter samtidigt som du utmanar ditt sätt att tänka och dina strategier. Kvällen blir mysig, men tidig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget bra sätt att hinna med det skulle behöva få gjort idag. Det du har att arbeta med är begränsat och det hindrar dig från att komma upp i din fulla potential. Kvällen bjuder på lättsamma konversationer och lite avslappnade miljöer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill verkligen prestera idag men risken är att det låser sig för dig för att du vill för mycket. Du har svårt att få en realistisk överblick på vad det är som förväntas av dig. Under eftermiddagen hinner du med en massa roliga utmaningar.

Annons