Fredag 27/8

27 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en möjlighet för dig att skapa en förändring i dina rutiner och du borde ta dig an den här utmaningen eftersom den är bra för dig. Som Vädur brukar du gärna haka på nya saker men du tröttnar fort så därför är det viktigt att du sätter upp mål som du kan jobba emot.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött på ursäkter från människor som inte vet hur man priorterar. Du vet att din kollega gör sitt bästa men samtidigt så lägger hen upp sitt arbete fel och det resulterar i onödig stress och på sikt mer arbete för dig. I övrigt en underbar och humorfylld fredag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att komma igång med ett flertal projekt som du vill påbörja. Du känns lite märkligt eftersom Tvillingarna sällan är sega i starten men just nu fungerar en influens från jord som en stoppkloss i ditt tecken. Du måste tvinga dig själv att bara börja, inte tänka.

Kräftan 21/6-22/7

Du skämmer bort dig själv lite extra den här fredagen. Det kan vara en långlunch med kollegorna, lite skvaller mellan vänner eller bara en avslappnande kväll tillsammans med vänner eller familj. Idag unnar du dig också något som du längtat efter länge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om att behålla fokus enda tills det är dags att gå hem. Om du är ledig i helgen så tenderar dina tankar att vara mer på saker som ska komma än på arbetet. En kollega har en svår uppgift framför sig och kan behöva din vägledning.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan ibland bli lite syrlig i kommentarerna mot en kollega som du inte gillar. Du försöker att agera professionellt, men hen går ofta över gränsen själv och då kan du inte dölja din irritation och ditt ogillande. Kvällen handlar om att förmedla kontakter.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen försöker du enbart att få tiden att gå. Det finns något som du ser fram mot den här helgen och det enda du vill är att helgen ska börja. En kollega tycker du är ofokuserad och är ganska skarp i sina kommentarer. Kvällen handlar om en upplevelse ut över det vanliga.

Skorpionen 23/10-21-11

Du oroar dig lite väl mycket över vad en person tänker om dig. Visst är det bra om du har hens respekt med dig men samtidigt så är det mer hens problem än ditt om hen inte kan se vilka kvaliteter du har. Kvällen blir sen men rolig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skryter lite med något som du är stolt över och en kollega tycker det är onödigt. Strunta i hen. Det är sällan som du känner dig så nöjd med en prestation som du gör idag och då ska du också få tala om det. Under kvällen träffar du en vän som har en del oväntade nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kämpar den här dagen och du känner att allt ditt hårda arbete ger resultat. Du blir pressad till det yttersta, men som Stenbock gillar du den här typen av tuffa utmaningar. På kvällen väljer du at fira något roligt som inträffat under dagen. Du får också höra att en konkurrent gjort bort sig rejält idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här fredagen vill du få tiden att gå eftersom du ändå inte lyckas jobba så effektivt som du skulle vilja. Du har inte samvete att helt strunta i dina uppgifter samtidigt som de bara blir halvbra utförda.  Kvällen kretsar kring god mat och kring trevliga samtal.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nöjd med det du presterar idag och det är bra. Strunta i vad andra säger och fokusera på dig själv och på dina mål istället. Under dagen får du höra om en släktring eller vän som gjort ovanligt bra ifrån sig. Du blir glad för hens skull.

 

Annons