Torsdag 2/9

02 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte så händelserik som du hoppats på, men den blir bra ändå. Ett gruppsamarbete får dig att känna att du äntligen hittat personer som du kan arbeta med och som förstår ditt sätt att resonera. Här kan du vara en ledare bland andra ledare.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en verklig skön och varierande dag där du både jobbar, hinner med en hobby och får chansen att ta en mental paus. Den här dagen handlar till stor del om att lägga upp sin egen tid och om att slippa ha människor som lägger sig i. Kvällen blir social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser inte skogen för alla träd idag. För dig är det så många möjligheter att du nästan bli handlingsförlamad istället. Du gillar att ha val, men kanske inte så här många. Försök att hitta någon som kan vägleda dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att tassa på tå för en person som är van att alltid få sin vilja igenom. Hen kan vara rätt så dominerande ibland och det gör att du inte får fram dina idéer som du har. Genom att sätta ned foten kan du ta större plats och blir hörd på ett helt annat sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är mycket intriger omkring dig just nu och du underblåser dem bara för att du tycker att det är kul. Det var länge sedan som du hade så tråkigt som du har haft de senaste dagarna så därför bli drama något som underhåller dig om dagarna.

Jungfru 23/8-22/9

Du har för länge sedan slutat lägga dig i en kollegas mellanhavanden. Du vet att hen alltid trasslar in sig i jobbiga relationer och du inte tänker riskera att hamna mitt i en konflikt bara för att du är vänlig och empatisk. Kvällen handlar om att rekognosera nya marknader.

Vågen 23/9-22/10

Genom att chansa lite den här torsdagen har du möjlighet att spara en hel del tid. Du brukar inte vara den som tar stora risker, men när det kommer till mindre risktagande så tycker du att det kan vara värt det. Under eftermiddagen blir du påkommen med att göra något du inte borde göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig lite som en polis idag. Du har en kollega som ständigt tänjer på gränserna och struntar i alla regler. Du följer hen noggrant eftersom du vet att ett övertramp från hens sida kan färga av sig på dig. Om du vill råka illa ut så vill du göra det för att du och ingen annan har gjort fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska jobbig och intensiv inledning på torsdagen och då är det bra om du är uppmärksam på det som händer för annars är risken stor att du missar viktig information. Kvällen handlar om uppenbara missförstånd.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen får du en uppgift som du har lite svårt att tolka. Du skulle uppskatta att få vägledning, men du vet inte riktigt till vem du ska vända dig till. Ett tips är en person som har varit i samma sits som du är nu. Kvällen handlar om mental såväl som fysisk träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och ganska enformig torsdag som börjar tidigt och slutar sent. Det bästa vore om du kunde samla ihop alla uppgifter och gå igenom dem innan du börjar. Det finns kanske saker du kan göra en annan dag och på så sätt skära lite i arbetstiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir intensiv och lärorik. Du har så mycket som du vill hinna med, men det gäller att inte hamna efter bara för att du planerat ditt arbete dåligt. Försök att vara lite mer strukturerad. Du vinner tid på att skriva listor som du kan pricka av.

Annons