Söndag 7/11

07 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del saker som du vill hinna med den här söndagen men risken är stor att något inträffar som gör att du måste tänka om. Här gäller det att vara flexibel och gör det bästa av de förutsättningar som du får.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig en hel del över saker som i nuläget inte kommer att inträffa. Det är bättre att investera i bra energi än att fundera över saker som det inte finns något belägg för. Försök att vända dina negativa tankar till något som är positivt istället. En lång promenad är bra för dig den här söndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du slutar aldrig förundra din omgivning. Det finns få personer som har så många motsatser inom sig. Du kan vara både utåtriktad och introvert, du är ofta positiv men drabbas då och då av ett mörker som gör dig genomnegativ. Det här bara några av det motsatser som lever inom dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du vara ute och röra på dig. det kan vara en sport eller annan fritidsaktivitet som får dina oroliga tankar att skingras. Du behöver en paus från dessa ständigt malande orosmoln.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen aktiverar du dig gärna. Du gillar att röra på dig och känna adrenalinet komma igång när du ger dig ut på dina äventyr. Den här söndagen får du dig en överraskning som är bra men samtidigt lite förvirrande.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen tar du det lugnt. Få tecken kan slappa lika bra som en Jungfru. Du kan vara väldigt lat under en begränsad tid. Oavsett hur du tillbringar dagen så blir det en påfyllnad av energi och målmedvetenhet.

Vågen 2f3/9-22/10

Du blir frustrerad på människors brist på fantasi. Idag stöter du på en vän som har ett problem där det finns flera bra lösningar men hen inte kan tänka utanför boxen och därför har hen kört fast. När du påpekar det uppenbara så blir hen häpen av din genialitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tillbringar gärna söndagen med barn och djur. Du mår bra av den här typen av enkla relationer i ditt liv. Både barn och djur ger ohämmat utan att tänka på sociala konsekvenser och det är en enkelhet som tilltalar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen försöker du reda ut ett trassligt missförstånd. Det har börjat med att en person har läst in alldeles för mycket i något du sagt och du har inte rättat till den missen i tid. Nu har hen skaffat sig en felaktig bild av er relation.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att komma igång igen. Det har varit en del vila den senaste tiden men nu behöver du hitta formen och väsa klorna igen. Som tur är finns det personer som gärna hjälper dig med det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Du har en rolig vecka framför dig med en hel del trevliga aktiviteter inbokade. Nu gäller det att hålla ett bra tempo så att du hinner med allt som du planerat. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte dig själv just nu. Du har insett att en negativitet som inte brukar finnas där har smugit sig in i ditt tecken. Du försöker att kämpa emot dina mörka tankar men de tar sig upp igen. Den här är en kort och övergående influens.

Annons