Måndag 6/12

06 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att samla ihop vissa arbetsuppgifter så att du kommer ikapp. Det är egentligen inte din starkaste sida att avsluta saker men ibland så har du inge val. Kvällen blir intressant och utvecklande.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska bra trots att du har mycket att göra. Du fokuserar på helheten medan en kollega tar tag i detaljerna. Tillsammans utgör ni ett effektivt team. Kvällen handlar om att utmana sig själv en smula.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen händer det mycket omkring dig men det mesta är saker som du varken kan eller egentligen vill påverka. Det som är intressant för dig är de saker som kan stärka den position som du har på jobbet. Du vill visa vad du kan.

Kräftan 21/6-22/7

Idag blir du lite generad när du får en komplimang från ett oväntat håll. Du är inte van vid att människor är så frispråkiga, särskilt inte med någon som de inte känner. Under eftermiddagen väntar en tålamodprövande uppgift.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du brukar inte ha svårt för att samarbeta, i alla fall inte ur din egen synvinkel. Idag upptäcker du att det finns personer som upplever dig som dominant och inte särskilt inkännande. Den här upptäckten sårar dig ordenligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör trots att det är måndag och du är ganska trött. Du hittar ett sätt att kanalisera din energi på som gör att lyckas behålla din positiva inställning genom hela den här dagen. Kvällen bjuder på ett litet äventyr.

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du verkligen marginalen på din sida. Du lyckas med saker som du inte brukar få till i vanliga fall och det känns riktigt bra. Idag samarbetar du med en person som du hyser massor av respekt för och du tycker det är roligt att se hen ta sig an vardagliga problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du håller dig inom ramarna för det som är lämpligt idag och vissa av dina kollegor lyfter ett förvånat ögonbrynen åt din diskreta framtoning. Vanligtvis har Skorpionen inga problem att ta plats men idag så vill du hålla dig i bakgrunden eftersom det finns något som du behöver ta reda på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du tänka positivt fast det mesta tar emot den här dagen. Det finns en rastlöshet i ditt horoskop som gör att du känner dig missnöjd med nästan allt i ditt liv. Vad du skulle behöva är en paus från vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är du på ett ovanligt gott humör eftersom vissa utmaningar den här helgen gick bättre än du vågat drömma om. Ditt självförtroende är på topp och du känner att du äntligen tagit det där värdefulla steget vidare i dina planer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på att människor på ditt arbete inte kan hålla sams. Deras tjafs tar värdefull tid från olika möten som ni kunde lagt på att utveckla och förbättra projekten istället. Mycket av det här tjafset handlar om människors stolthet och deras behov av att ha rätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen tar du tag i ett projekt på arbetet som du medvetet skjutit upp så länge som möjligt. En av anledningarna till att du skjutit upp den här uppgiften är att du hoppats på hjälp från en kollega men hen har inte tid med dig just nu.

Annons