Torsdag 23/12

23 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen har du en hel del små saker som du vill hinna med. Det kan röra sig om allt från matlagning till julklappsshoppning. Kvällen handlar om vänner och om att fira in julledigheten. Det kan bli en ganska sen kväll.

Oxen 20/4-20/5

Den 23 handlar om julen oavsett om du är ledig eller arbetar. Jobbar du så firas det med julmat och gofika. Är du ledig och städar du och fixar hemma. Kvällen handlar om uppesittarkväll och hemma SPA. Det är inte bara hemmet som ska vara tipptopp till jul.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen har du några småsaker som har med jobbet att göra som måste avslutas innan du tar lite ledigt. Den här dagen är ganska lugn och du njuter av att varva ned innan julafton. Idag passar det bra att impulsshoppa de sista julklapparna.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en oro i ditt tecken den här torsdagen. Du har fått höra att det går ett rykte om dig som du vet att du på sätt och vis har bekräftat men som du nu vill dementera. Det rör sig om en relation och den är komplicerad. Det verkar vara en av och på relation. Kvällen handlar om familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något väldigt stressigt över ditt tecken idag. Det verkar som du inte kan komma på vad du ska ge en person som står dig väldigt nära. Fundera på en aktivitet ni kan göra tillsammans. Tid med dig är värdefullt för den här personen. Kvällen bjuder på en helomvändning.

Jungfru 23/8-22/9

Du cirkulerar kring ett ämne som en katt kring het gröt. Du vill gärna vara rak och ärlig, men när det kommer till kritan har du väldigt svårt att uttrycka det du känner på ett sätt som din vän kan relatera till. Kvällen blir riktigt mysig men lite för sen.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som gärna vill skapa harmoni över högtiderna. Det finns så mycket småbråk i din omgivning att det nästan är omöjligt att få alla att hålla sams. Det viktigaste kanske är att förmedla värmen och kärleken trots alla olika åsikter.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här torsdagen passar du på att avsluta saker som du måste bli klar med samtidigt som du vill hinna med de sista förberedelserna innan jul. Det blir en sen kväll där både glögg och paketinslagning är givna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen vill du bara ta det lugnt. Du behöver en dag att varva ned så att du kommer i form för julen. Du vet av erfarenhet att det ofta blir lite tjafs under helgerna och det tar en hel del energi. Trots Lars Norén varning så ser du fram mot morgondagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen är du på topphumör. Du städar och fejar hemma. Slår in paket, lagar mat och frossar i julmusik. Du har inte riktigt kommit i julstämning innan, men nu känner du i hela kroppen att julen är här. Kvällen handlar om uppesittarkväll och filmmys.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del saker som du inte hunnit med och till din stora irritation upptäcker du att du inte är den enda att vara ute i sista minuten. Du avskyr både köer och att trängas men idag får du stå med båda delarna. Kvällen blir betydligt mer harmonisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att se att det är jul imorgon. Du har inte riktigt hunnit landa i den tanken ännu. Du är fortfarande upp i varv och den riktiga julstämningen har inte hunnit infinna sig. Kvällen bjuder på lite lugn och ro och du får äntligen möjligheten att koppla av.

Annons