Måndag 10/1

10 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen pratar du men många personer som du inte sett på länge. Det kan vara semestrar, sjukdomar eller annat som har hållit er isär, men nu känns det som livet äntligen är på banan igen. Kvällen handlar om att planera en fest.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett gott humör även om du inte orkar arbeta så fort som du brukar. Det finns en viss seghet över ditt tecken just nu och det kommer ta ett ta innan du är tillbaka i toppform. Det viktigaste är att du försöker. Kvällen handlar om att förbereda något hemma och om att försöka hitta den perfekta gåvan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen har du svårt att komma igång. Det finns helt enkelt inte lika mycket energi i ditt tecken som brukar finnas där. Ta till vara på dig själv och lyssna på kroppens signaler. Du är sliten inte bara efter en tuff höst men också efter en intensiv december.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om uppstart och du tycker det är skönt när saker börjar återgå till det normala. Trots att det varit en bra ledighet så är du en person som egentligen mår bättre av rutiner och vardag. Månen påverkar dig mycket just nu och gör dig temperamentsfull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att aktivera dig mer än nödvändigt idag. Om du är tillbaka på jobbet så drar du ned tempot rejält för att orka med. En kollega har problem med att kommunicera med en av era chefer och du bestämmer dig för att hjälpa hen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att agera och att vara passiv. Det blir en blandad start på veckan där du lär dig mycket om hur människor agerar under hög press. Själv lyckas du bevara lugnet utåt trots att det periodvis pyr inom dig av ilska.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen lite som den kommer. För dig är det viktigaste att få saker gjorda, det spelar inte så stor roll i vilken ordning det sker. Under förmiddagen upptäcker du sanningen i en fråga som du klurat på en längre tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du överraskar en person och hen är inte särskilt förtjust i att bli tagen med garden nere. Det upptäcker du idag när hen beter sig i det närmaste fientligt mot dig fast du egentligen inte gjort något.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du överraskar idag. Det finns en glädje och ett driv i ditt tecken som många andra saknar just nu. Du hittar energi och glädje i de små guldkornen och lägger större beslut åt sidan för tillfället. Kvällen handlar om att vara modig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en envishet i ditt tecken som hjälper dig framåt idag. Du verkar ha en period av nedsatt hälsa eller sjukdom bakom dig och nu vill du återhämta dig så fort som möjligt. Tänk bara på att inte pressa dig själv för hårt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om personliga utmaningar och om att orka både vara omtänksam och med ditt arbete på samma gång. Just nu har du inte ägnat en vän särskilt mycket uppmärksamhet och hen känner sig en smula bortglömd. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan för att få lite lugn och ro den här dagen. Du behöver tid för att fundera över ett ganska delikat problem som uppstått. I ditt fall gäller det mer än bara en konflikt, du vet att om du inte hanterar situationen på ett bra sätt kan det få långtgående konsekvenser.

Annons