Måndag 17/1

17 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen har du svårt att lyssna på ursäkter från en person som sårat dig. Du vet att hen är mer tanklös än elak men det hjälper inte. Hen har gått över gränsen en gång för mycket. Kvällen handlar om arbete som du tagit med dig hem.

Oxen 20/4-20/5

Du funderar en hel del just nu och det gör att du känner tvekan till mycket i ditt liv. Det kan handla om allt från förhållande till din bostad eller arbetssituation. Du känner att du vill förändras men då måste också vissa saker i din vardag förändras.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig till att inte bli upprörd trots att du kokar inombords idag. Du brukar inte vara särskilt bra på att dölja dina känslor, men du inser hur mycket du har att förlorat på att tappa masken just nu. Kvällen bjuder på en intressant diskussion.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill öppna upp dig men samtidigt är du orolig för att bli sårad. Den här personen är både varm och kall på samma gång något som gör dig förvirrad. Lita på din magkänsla och lämna inte ut dig själv för fort. Hen har kanske en dold agenda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bli ofta frustrerad när du inte får som du vill och så är fallet idag. Det har hänt så mycket den senaste tiden att du inte riktigt hängt med i alla svängar och då känner du att du tappar kontroll. Du avskyr att inte veta vad som händer.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en förhållandevis bra måndag där du känner att du har en bra struktur vilket får dig lugn. För dig handlar livet i stort sett om två saker, ordning och reda eller kaos. Den senaste tiden har det varit lite för mycket oplanerade incidenter för att du som Jungfru ska må bra.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en fin inledning på veckan. Efter att ha plågats av både dåligt samvete och konflikter i din närhet så verkar saker lugna ned sig och du får den arbetsro som du så innerligt behöver. Äntligen kan du fokusera på nuet och inte grubbla på privata problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att enas med en släkting som är envisheten själv. Du försöker kompromissa och hitta sätt att möta din släkting på men hen går antingen sin väg eller ingen väg alls. Det här skapar både konflikter och frustration i ert förhållande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns sätt att bemöta en person som tar för mycket plats men då måste du gå ut ur din bekvämlighetszon. Hen är inte bara krävande som människa, hen har också en förmåga att skapa intriger omkring sig som färgar av sig på alla hen möter.

Stenbocken 22/12-19/1

Din dag bli bra men lite för lång för din smak. Det var länge sedan du lade ned så mycket energi på jobbet som du gör idag och på det kan du lägga träning och privata projekt. Du kommer i säng lite för sent den här måndagen och det färgar av sig på ditt humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är frustrerad idag och det handlar främst om ett projekt som inte går så som du tänkt dig. Du är kanske inte någon känslomänniska utåt sätt men just nu bubblar det av känslor inom dig som vill ut. Kanske är det bra om du lättar lite på trycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en person som ber dig om en tjänst fast du vet att hen egentligen inte borde be dig om det här. Du är svag för hen och det gör att du går emot ditt samvete. Kvällen handlar om att vara först eller om att vinna.

Annons