Fredag 25/2

25 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen känner du för fira. Det kan vara att det är lön idag, att en vän fyller år eller bara känslan av att livet har börjat om på nytt igen. Den person som du hoppats på skulle haka på din spontana fredagskväll har tyvärr andra planer.

Oxen 20/4-20/5

Du älskar fredagar och särskilt den här fredagen. Det är lön, du mår bra och du har roliga planer för kvällen. Dagen flyger fram och nästa alla du möter är på samma soliga humör som du är. Kvällen handlar om vänskap, skvaller och lite roliga meningsutbyten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att bara vissa personer får en fördel idag. Det här är något som betydligt fler har kämpat för att uppnå så det borde vara en lite mer allmän belöning. När ett fåtal tar äran åt sig för ert gemensamma hårda arbete så blir du genuint upprörd.

Kräftan 21/6-22/7

Du lyssnar inte på andra idag utan du följer helt din egen linje. På sätt och vis är det bra att du kan vara så självständig, men just idag skulle det inte vara helt fel att faktiskt ta till dig lite av goda råd. Kvällen handlar om en gemensam upplevelse.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill skämma bort dig lite idag och därför köper du något till dig själv. Det kan vara lite festligare mat, något fint som du spanat in eller en upplevelse för hela familjen. Den här dagen är värd att fira. På kvällen får du höra häpnadsväckande information.

Jungfru 23/8-22/9

Du är envis och just idag är du för envis för ditt eget bästa. Det finns en person som du inte bara längtar efter, du har ett behov av att få träffa hen och ändå envisas du med att inte höra av dig. Det finns en missriktad stolthet i ditt tecken som gör att du väntar på att hen ska ta första steget.

Vågen 23/9-22/10

Du är irriterad och det märks tydligt idag. Oavsett om ditt korta humör beror på dålig sömn eller att Månen står i en ogynnsam position så går din ilska ut över fel personer. Omedvetet och utan vilja lyckas du såra fler personer som står dig nära. Kvällen handlar om att ta det lugnt och samla energi.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner att du vill träffa nya människor men du har nästan glömt bort hur man gör. Två år av ofrivillig isolering sätter sina spår och det kommer ta tid innan du acklimatiserar dig till det nya. Ha tålamod med dig själv och tvinga dig inte in i situationer som du är obekväm med.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara först med det mesta och du trivs att ligga på topp. Just nu har du massor av energi och för det mesta lyckas du rikta den mot något vettigt. Det är när du inte får utlopp för energin som du blir irriterad och lättretad. Kvällen handlar om familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är övertygad om att du handlar rätt som avstår från ett större socialt sammanhang ikväll. Du fokuserar på vad som kommer att hända senare i helgen och för det krävs det att du laddar dina batterier idag. Kvällen handlar om skvaller och vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Det här blir inte den fredagen du planerade men det blir ändå bra och trevligt. På jobbet får du välförtjänt beröm för en insats du gjort och det verkar äntligen som att dina chefer börjar få upp ögonen för din potential.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en organiserad person som oftast kan få till det praktiska och teoretisk på ett bra sätt. Idag flyter dock inte saker på lika smidigt som du hoppats och det finns en risk för övertid. Kvällen handlar om sunt förnuft och humor.

Annons