Söndag 27/3

27 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du känner en frustration idag eftersom det är så mycket som sker på samma gång och du inte har en chans att hänga med på allt. Du är en social person som inte vill missa något. Det här är en tid då du måste lära dig att prioritera, även när det kommer till nöjen

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att ta det lugn, hämta energi och mysa. Det blir en härlig dag som går i ett socialt tecken. Är det fint väder är du gärna lite utomhus, annars så är det aktiviteter eller bara en god lunch som gäller. Det blir en rik och inbjudande söndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del saker som du vill hinna med samtidigt som du lovat att engagera dig i något volontärprojekt. Här gäller det att planera väl om du ska hinna med allt. Tyvärr är struktur och planering inte din starkaste sida.

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det en risk att du börjar gräla med en vän eller bekant. Det finns en djupgående irritation i ditt tecken som måste ta vägen någonstans och då är risken stor att du inte kan behärska dig när du känner dig provocerad. Kvällen bjuder på nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen försöker du visa en vän vad du kan. Du har alltid velat imponera på hen, men nu när dina känslor börjar djupna för den här personen så ökar behovet ännu mer. Hen tycker om dig som du är, du behöver inte bevisa något.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du på ett strålande humör. Det finns energi och glädje i ditt tecken. Just nu har du så mycket som du vill upptäcka. Nyfikenheten och din uppblommande kreativitet kommer från Månen och kommer hålla i sig de närmaste veckorna.

Vågen 23/9-22/10

Du har lite kniven på strupen just nu. Du har lovar att leverera något som du inte ens påbörjat och nu börjar paniken växa. Du kommer kunna hålla ditt löfte om du bara sänker ambitionen på projektet något och börja göra upp en plan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir arg och frusterad över att du inte kan göra något som du planerat länge. Den här söndagen går delvis åt till att hitta alernativ. Det kan röra sig om en resa eller bara en kortare utflykt. Oavsett så är det något du sett fram emot länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att göra dig förstådd idag. Det är som om din vän och du pratar två helt olika språk. Du säger en sak och hen svarar på något annat. Just nu så känner du att du ofta blir missförstådd både av människor som känner dig och mer ytliga bekanta. Det här är en övergående påverkan på ditt tecken.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir trevligare än du trott. Du har mycket att göra och tiden går fort. Du blir också tajtare med flera personer som du tidigare inte umgåtts med direkt och du tycker det är skönt att hitta din plats. Kvällen handlar om att våga.

Vattumannen 20/1-18/2

Du anstränger dig för att hinna med den här söndagen. Du har planerat in lite mycket aktiviteter och det är inte säkert att du får ihop alla så som du tänkt dig. Det viktiga är att du är öppen mot andra inblandade och står för din dåliga planering. Tillsammans kan ni hitta en lösning.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att vara modig och om att våga lite mer än vanligt. Det blir en rolig och utmanande dag där du lär dig mycket både om dig själv och om andra. Har du möjlighet är du utomhus en hel del den här söndagen. Frisk luft ger dig energi.

Annons